Petit Café Prins Heerlijk in Nijkerk | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Oranjelaan 56-58,
3862 CX Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Petit Café Prins Heerlijk in Nijkerk
Oranjelaan 56-58

Werk of dagbesteding

Zoek je leuk werk op het gebied van horeca? Wil je graag je talenten ontwikkelen? En ben je niet bang om met klanten in gesprek te gaan? Dan is Petit Café Prins Heerlijk misschien wel iets voor jou! Lees snel verder voor meer informatie!

In het kort

Bij Prins Heerlijk kan iedereen terecht voor een heerlijke lunch, een heerlijk diner of een lekker kopje koffie met iets lekkers. Zo bieden wij de lekkerste arretjescake, luxe belegde broodjes en zelfgemaakte soepen.

Wij werken onder andere samen met ’s Heeren Loo. Wij bieden werkplekken voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij kunnen bij ons hun verborgen talenten ontdekken!

Het restaurant 

Wij maken mooie gerechten, puur van smaak en vers bereid. Je kunt bij ons terecht voor een lunch, diner of een heerlijk kopje koffie of fris. Daarnaast serveren wij onder andere een uitgebreide high tea.

Bij ons kunnen ongeveer 40 personen terecht. Ideaal dus voor grotere groepen! Mocht je bijvoorbeeld een verjaardag bij ons willen vieren, neem dan vooraf even contact met ons op om te reserveren en te kijken naar de mogelijkheden. 

Openingstijden 

Dinsdag t/m donderdag: 9.30-21.00 uur
Vrijdag: 9.30-22.00 uur
Zaterdag 17.00-22.00 uur

De omgeving

Prins Heerlijk is gevestigd in het centrum van Nijkerk. Het centrum van Nijkerk is bruisend en je vindt er verschillende voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s. Dichtbij bevindt zich het stadspark. Het restaurant is lopend of met de fiets goed te bereiken vanaf het station van Nijkerk. Er rijden treinen vanaf onder andere Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie?

Iedereen kan terecht bij ons voor een lekker hapje of drankje. Daarnaast bieden bij onder andere werkplekken aan mensen met een verstandelijke beperking. 

Contact 

Oranjelaan 56-58
3862 CX Nijkerk
petit.cafe-nijkerk@sheerenloo.nl
033 - 245 43 00

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op