Weekenddagopvang van 's Heeren Loo in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Pianolaan/Wintertuinlaan 1/20,
2201 ZL Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Weekenddagopvang in Noordwijk
Triangel, Pianolaan 1/ Wintertuinlaan 20

Vrije tijd

Het is weer weekend, hier kijk je altijd naar uit. Er is altijd wel iets leuks te doen bij Triangel. Iedereen heeft zich verzameld, en is al druk aan het kletsen over wat jullie gaan doen. Dit keer gaan jullie snoezelen, heerlijk. Met zijn allen gaan jullie die kant op, sommigen met een rolstoel en anderen lopend. Je komt aan bij het snoezeltheater. Je kijkt naar binnen, en ziet de gekleurde lampen al! Daar gaan jullie zo heen. Jouw favoriete plekje is de ballengrot, je komt dan echt even in een andere wereld. Genieten!

In het kort

Bij de weekenddagopvang kun je terecht als jij een verstandelijke beperking hebt om leuke dingen te doen in je vrije tijd. Of je nu op het woonzorgpark woont of daarbuiten of op een locatie die niet van ‘s Heeren Loo is. Je kunt hier van alles doen wat jij het fijnst vindt. Van georganiseerde uitstapjes tot bijvoorbeeld snoezelen, het kan bij ons!

Het gebouw van Triangel

In de Triangel zitten behalve de vrijetijdsdienst nog een aantal kantoren van ’s Heeren Loo.

De omgeving

Triangel staat centraal op het woonzorgpark van Noordwijkerduin tegenover het Kruispunt. Het grenst aan mooie groene zones, onder andere met een kinderboerderij, een manege en een Belevingstuin. Er is ook een grote tuin waar je lekker buiten kunt zitten.

Triangel in Noordwijk

Bereikbaarheid

Het woonzorgpark Willem van den Bergh is goed te bereiken met het openbaar vervoer, er is een bushalte dichtbij de ingang van het park. Bij Triangel is een groot parkeerterrein en rolstoelbusjes kunnen voor het gebouw parkeren. Als bewoner of deelnemer aan een dagbesteding heb je hier voorrang in het verkeer. 

Wie kunnen hier hun vrije tijd besteden?

Triangel is voor mensen van alle leeftijden en met alle vormen van verstandelijke beperkingen. Ook mensen die niet wonen of werken bij ’s Heeren Loo kunnen bij ons terecht.

Wil je meer weten over deze plek en wat we bieden? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op