Begeleid wonen voor volwassenen Noordwijkerduin | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Pianolaan 11-13,
2201 ZL Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Wonen in een groep op woonzorgpark Willem van den Bergh
Pianolaan 11-13

Wonen

Je belt aan bij de buren. Je gaat samen koffie drinken. Gezellig! Dat werd wel tijd, want je woont hier nu al twee weken. De buurman doet de deur voor je open. Jullie groeten elkaar. “Heb je zin in koffie?” vraagt hij, en je knikt enthousiast. Ook heeft hij zelfs een gevulde koek voor erbij, lekker hoor. Jullie praten honderduit over van alles en nog wat. Welke dieren het liefst zijn, en welke begeleiders jullie het fijnst vinden en waarom. Het is een fijn koffiemoment. Pas als het etenstijd is ga je weer terug naar je eigen huis. Je gaat vanaf nu zeker vaker op bezoek!

In het kort

Pianolaan 11 en 13 zijn woningen waar je in een groep woont, waar wij jou ondersteunen in het sociale contact.

Hoe zien de woningen eruit?

Allebei de huizen zijn hetzelfde ingedeeld. Er is beneden een gezamenlijke woonkamer met open keuken, waar je lekker met zijn allen kunt zitten. Ook zijn er twee slaapkamers. Boven zijn er nog vijf slaapkamers: bij alle slaapkamers zit ook een eigen badkamer en toilet.

Wie wonen hier begeleid en waar richten we ons op?

Pianolaan 11

Op de Pianolaan 11 wonen mannen van middelbare leeftijd, met een matige verstandelijke beperking. Verder hebben zij bijkomende psychiatrische problematiek. Van welke soort en hoe ernstig dit is varieert per persoon. De variatie in beperking is groot, ondanks dat is de sfeer in de groep positief en goed. Wij ondersteunen jou door je te helpen je bij het sociale contact, en door samen te werken.

Pianolaan 13

Pianolaan 13 is een woning waar zeven jonge mannen wonen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. Zij hebben vaak ook moeilijk verstaanbaar gedrag. We bieden jou hier ondersteuning voor jouw autisme (TC), en een goed dagritme. Wij ondersteunen jou door je te helpen je bij het sociale contact, en door samen te werken.

Genoeg te doen in Noordwijkerduin

De woning staat op de hoofdlocatie Willem van den Bergh in de wijk Noordwijkerduin in Noordwijk. In de wijk zitten een supermarkt, poli, tandarts, mondhygiëniste, fysio en logopedist. Je kunt op het terrein van alles doen, zoals wandelen door de duinen, of in de zomer zwemmen in het buitenbad. Ook kun je voetballen op één van de vele grasvelden. Als je van dieren houdt, heb je geluk. Bij de Duinzone zijn een boerderij en een manege, hier kun je een bezoekje brengen aan de paarden en vele andere dieren.Het terrein is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de bus kun je vanaf de ingang van de wijk direct naar naar station Leiden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op