Begeleid wonen met een licht verstandelijke beperking in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Pianolaan 3-5,
2201 ZL Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een groepswoning in Noordwijk
Pianolaan 3-5

Wonen

Jouw dag op de Pianolaan begint met een warme kop koffie. Je hebt net gedoucht en zit nu vol energie. Straks ga je met een paar van je huisgenoten naar de dagbesteding. Leuk, knutselen!

Natuurlijk zijn er af en toe ook moeilijke dagen. Dan mis je je familie bijvoorbeeld een beetje. Gelukkig is de begeleiding er dan voor je. En je ouders kunnen natuurlijk altijd op bezoek komen!

In het kort

Pianolaan 3-5 is een geschakelde woning. De woning is bedoeld voor mensen met een psychiatrische stoornis en licht verstandelijke beperking. Binnen de groep bieden we veiligheid en een huiselijke omgeving. De bewoners onderzoeken hier hun eigen mogelijkheden en werken aan hun zelfstandigheid. Ook begeleiden wij hen op het gebied van sociaal contact. ’s Nachts is er op de woning nachtdienst aanwezig.

De woning

Pianolaan 3-5 bestaat uit twee woningen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Daar hoort ook een eigen badkamer met toilet bij.

Verder is er op beide woningen een gedeelde woonkamer met keuken. Je vindt er ook een washok en een kantoorruimte. Een tv, computer en internetaansluiting zijn aanwezig. De woningen hebben een uitluistersysteem.

Omgeving

Pianolaan 3-5 is onderdeel van terrein Willem van den Bergh. Dit is een groot woonzorgpark in de wijk Noordwijkerduin. Je vindt er vele andere woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zitten onder andere een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysio en logopedist. Aan de westkant van de wijk vind je Duinzone, een gebied met onder andere paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.
Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Vrije tijd en dagbesteding

De vorm van dagbesteding die we bieden is afhankelijk van wat de bewoners aankunnen. Sommige mensen zijn gebaat bij een dagbesteding buiten huis. Zo is er op loopafstand van de woning bijvoorbeeld dagbestedingscentrum de Triangel.

Voor andere mensen biedt een dag op de woning zelf voldoende uitdaging. Op de groep organiseren we regelmatig (creatieve) activiteiten.

Wie wonen hier?

Op Pianolaan 3-5 wonen twaalf mensen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische stoornis. Zij hebben de leeftijd van 22 t/m 65 jaar. Bij de begeleiding maken we gebruik van de behandelmethodiek Triple C, Op Eigen Benen/Invra en Individuele Rehabilitatie Benadering. Hiermee proberen we de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te maken.

Denk je dat je bij deze groep past, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Adres

Pianolaan 3-5
2201 ZL
Noordwijk

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op