Begeleid wonen in Druten | 's Heeren Loo
Vacatures 10 nieuw
Praktische info
Adres:
Pitershof 1-3-5-7,
6651 TT Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een woonwijk in Druten
Pitershof 1-3-5-7

Wonen

In de gemeenschappelijke woonkamer is het bijna nooit leeg. Vandaag zit de woonkamer ook weer vol met huisgenoten en begeleiders. Je kunt er spelletjes spelen, koffie drinken of gezellig kletsen. Er is altijd wel wat te ontdekken. Jij bent net begonnen aan een schilderij en gaat er vandaag weer verder mee. Eerst het schort om en de verf pakken. Als je alles hebt, begin je met schilderen. Je krijgt al snel complimenten van de begeleiding. Dat geeft extra motivatie om er wat moois van te maken. Tussendoor neem je even een pauze. Er staat thee en koffie klaar met wat lekkers. Daarna ga je weer verder. Het begint al ergens op te lijken!

In het kort

Aan de Pitershof zitten vier woningen voor ouderen met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Sommige bewoners hebben daarnaast een lichamelijke beperking. Elke woning heeft plaats voor zes mensen. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich op palliatieve zorg, het proces van ouder worden en stadia van dementie. De aandacht ligt hierbij op de sterke kanten van de mens. De woning is daarnaast geschikt voor mensen die tijdelijk extra lichamelijke verzorging nodig hebben (crisiszorg/overbruggingszorg).

Woning

De woningen zijn gevestigd in een gebouw met twee verdiepingen. Twee woningen zitten op de benedenverdieping en twee zitten op de eerste verdieping. Elke woning heeft een eigen voordeur en een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft iedere bewoner een eigen zit-/slaapkamer. De doucheruimte met toilet worden gedeeld met één huisgenoot. Ook is er een badkamer aanwezig met een ligbad. Deze badkamer wordt met alle bewoners gedeeld. Elke woning heeft een grote tuin of een dakterras.

Het gebouw is goed toegankelijk voor mindervaliden. Er is een (trap)lift en er zijn plafondliften en verrijdbare liften aanwezig. 

Omgeving

De woningen bevinden zich in het dorp Druten op de locatie Boldershof. Mensen met en mensen zonder beperking wonen hier als buren naast elkaar. De woonwijk is ruim opgezet en ligt vlak naast de rivier de Waal. In Druten heb je veel sportvoorzieningen. Ook heb je in het centrum een ruime keuze in supermarkten, winkels en cafetaria’s.

Vanaf de woning ben je binnen 10 minuten lopen in het centrum. Hier vind je ook een bushalte die je onder andere naar Nijmegen Centraal brengt.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor ouderen met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Ook zijn ze geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Er wordt 24-uurs begeleiding geboden. De begeleiding is vooral gericht op het ouder worden, dementie en palliatieve zorg.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op