Begeleid wonen in Druten aan de Pitershof. | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Pitershof 2-4-6-8,
6651 TT Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Druten
Pitershof 2-4-6-8

Wonen

In de gezamenlijke woonkamer is het altijd gezellig. Zo ook deze middag. Iedereen doet wat hij kan en leuk vindt om te doen. De sfeer is ontspannen en er is goede begeleiding. Een van de begeleiders komt naar je toe en geeft je een lekkere kop thee. Na de thee ga je creatief aan de slag. Er ligt van alles op de tafel. Potloden, stiften, stickers, gekleurd papier. Noem het maar op. Jij weet al precies wat je gaat maken en gaat snel aan de slag. Samen met je huisgenoten ga je een leuke middag tegemoet!

In het kort

Pitershof 2-4-6-8 zijn vier woningen waar volwassenen en senioren met een (zeer ernstige) verstandelijke beperking of een ernstige meervoudige beperking wonen. Elke woning heeft zes bewoners. Binnen de woningen is er 24-uurs begeleiding waarbij wij intensieve hulp en zorg bieden. Samen met de cliënt kijken wij naar de krachten, talenten en mogelijkheden. De focus ligt hierbij op het zo zelfstandig mogelijk functioneren in het dagelijks leven.

Gebouw

Het gebouw is ruim opgezet en heeft twee verdiepingen. Er zijn vier woningen met zes bewoners en elke woning heeft een eigen voordeur en tuin/dakterras. Iedereen heeft een eigen slaap- en zitgedeelte met een badkamer die je deelt met één andere huisgenoot. Er is verder een grote gemeenschappelijke woonkamer met keuken aanwezig in het gebouw. Ook is er nog een gezamenlijke badkamer met ligbad.

Het gebouw is goed toegankelijk voor mindervaliden. Voor mensen met een visuele beperking is er een lichtplan in het gebouw. Ook is er een deurmeldcontact in elke slaapkamer en een bij de buitendeur.

Omgeving

De woning bevindt zich in het dorp Druten op de locatie Boldershof. Mensen met en mensen zonder beperking wonen hier als buren naast elkaar. De woonwijk is ruim opgezet en ligt vlak naast de rivier de Waal. In Druten heb je veel sportvoorzieningen. Ook heb je in het centrum een ruime keus in supermarkten, winkels en cafetaria’s.

Vanaf de woning ben je binnen 10 minuten lopen in het centrum. Hier vind je ook een bushalte die je onder andere naar Nijmegen Centraal brengt. 

Voor wie?

In de woning wonen ouderen met een (zeer ernstige) verstandelijke beperking. De meeste bewoners hebben daarnaast een lichamelijke, auditieve en/of zintuiglijke beperking. De verzorging is intensief en wij bieden 24 uur per dag hulp.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op