Begeleid wonen in Apeldoorn - woonzorgpark Groot Schuylenburg | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Pomonalaan 23-25-26-27,
7321 DH Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Apeldoorn
Pomonalaan 23-25-27

Wonen

De wekker gaat. Opstaan! De zon schijnt al door de gordijnen je kamer binnen. Dat belooft een mooie dag te worden. Je loopt op je gemak naar de gezamenlijke woonkamer. Daar zitten al een aantal huisgenoten aan het ontbijt. Je neemt eerst een kopje koffie om wakker te worden en dan schuif je ook gezellig aan. Eet smakelijk!

In het kort

Aan de Pomonolaan in Apeldoorn is een woning gevestigd voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op het stimuleren en activeren van de bewoners. Daarnaast staat het bieden van een veilige en prettige woonplek centraal. Er wordt gewerkt met de ondersteuningsmethode Perspectief en CompetentieGericht Werken.

Overdag hebben de bewoners dagbesteding of gaan naar hun werk. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep zoals zwemmen, sporten en dansen.

Woning

De woning heeft een grote gezamenlijke woonkamer met keuken. Er zijn drie badkamers aanwezig die worden gedeeld met de bewoners. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen slaapkamer. Verder zijn er nog twee kantoorruimtes met een slaapplek voor de begeleiding en is er een zolder met een wasmachine en droger. 

Omgeving

De woning is gevestigd dicht bij het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Er zijn verschillende bushaltes dichtbij de woning te vinden. Ook is er een Aldi gevestigd om de hoek. Binnen vijf minuten fietsen sta je in het centrum of op het station van Apeldoorn.

Dagje uit
Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel leuke winkeltjes, cafetaria’s en restaurants. 

Voor wie?

De woning is bestemd voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De leeftijd ligt tussen de 35 en 80 jaar. Er is plek voor 10 bewoners.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op