Begeleid wonen voor kinderen en jongeren op een woonboerderij in Boven-Leeuwen | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Populierenstraat 8,
6657 BP Boven-Leeuwen
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Woonboerderij voor kinderen en jongeren in Boven-Leeuwen
Populierenstraat 8

Wonen

Wonen op een echte boerderij, dat klinkt fantastisch, toch? Niet alleen ben je altijd in het gezelschap van leeftijdsgenootjes, je kunt ’s ochtends ontbijten onder een rieten dak. ‘s Avonds speel je op het land met je huisgenootjes, want er is altijd genoeg ruimte. Wat wordt het vandaag, een goed potje voetbal of tikkertje? Jij bent hem!

In het kort

Populierenstraat 8 is een woonboerderij waar kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking begeleid kunnen wonen. De begeleiding helpt hen zo veel mogelijk bij de opvoeding. Uiteraard gebeurt dit in een prettige, huiselijke sfeer. Zo leren de kinderen stapje voor stapje zelfredzamer te worden.

De boerderij

Populierenstraat 8 is een ruim opgezette woonboerderij. Alle negen bewoners hebben de luxe van een eigen ruime slaapkamer. Eén daarvan heeft zelfs een eigen badkamer. Verder zijn er drie gedeelde badkamers en vier toiletten. In de gezamenlijke woonkamer of keuken is altijd ruimte om even tot rust te komen. Om de woning ligt een driedelige tuin waar je heerlijk kunt spelen.

De omgeving

De Populierenstraat is een rustige straat midden in het Gelderse dorp Boven-Leeuwen, op ongeveer 5 kilometer van Druten. Tip: ga eens een ijsje halen bij ’N Dijk van ’N Ijsje.

Schitterende natuur

De boerderij ligt op 5 minuten loopafstand van de dijk. Kom genieten van het uitzicht op de Waal! Voor de echt actieve cliënten biedt de omgeving verschillende wandel- en fietsroutes. 

Een dagje uit

Voor een dagje uit moet je bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen zijn. Ook een aanrader is recreatiegebied de Groene Heuvels, waar je bij mooi weer een heerlijk dagje aan het water kunt doorbrengen.

Wie wonen er op de boerderij?

Op onze woonboerderij zijn kinderen en jongeren met uiteenlopende verstandelijke beperkingen welkom. Sommige cliënten hebben hechtingsproblematiek, anderen autisme of het syndroom van Down. Ook visuele beperkingen komen voor.

Adresgegevens

Populierenstraat 8
6657 BP
Boven Leeuwen

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op