Activiteitencentrum Mazzeltov in Apeldoorn - woonzorgpark Groot Schuylenburg | 's Heeren Loo
Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Regenboogbrink 6,
7325 BA Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Activiteitencentrum Mazzeltov in Apeldoorn
Regenboogbrink 6

Werk of dagbesteding

De middag is alweer bijna voorbij. Je hebt vandaag veel mogen ontdekken en beleven bij activiteitencentrum Mazzeltov. Samen met de groep heb je er een mooie dag van gemaakt. Je begeleider staat klaar om met je mee te gaan naar huis. Nog even gedag zeggen tegen iedereen!

In het kort

Aan de regenboogbrink 6 in Apeldoorn is activiteitencentrum Mazzeltov gevestigd. In dit activiteitencentrum krijgen mensen met een ernstige meervoudige beperking dagbesteding. De begeleiding helpt bij de activiteiten en ADL-handelingen. Ook richt de begeleiding zich op het bieden van structuur en sfeer. Er zijn vaste koffie en thee momenten in de ochtend en de middag.

Gebouw

Het activiteitencentrum heeft vier ruimtes. Elke ruimte grenst aan een tuin met terras. Ook heeft elke ruimte een keukentje. Daarnaast is er een badkamer aanwezig.

Mazzeltov is goed toegankelijk voor mindervaliden. Er is een tillift in het gebouw, een elektrische voordeur en er is een aangepast toilet aanwezig. Het gebouw is open van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Omgeving

Mazzeltov is gevestigd op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Het activiteitencentrum staat aan een centraal plein waar meerdere dagbestedingen en een supermarkt te vinden zijn.

Op woonzorgpark Groot Schuylenburg wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook een restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Er zijn verschillende bushaltes bij de dagbesteding te vinden. Binnen vijf minuten fietsen sta je in het centrum of op het station van Apeldoorn.

Voor wie?

Activiteitencentrum Mazzeltov is bedoeld voor mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op