Restaurant De Kapitein | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Veerdam met De kapitein
Praktische info
Adres:
Veerdam 1,
6651 KZ Druten
06 - 51 85 30 40 Stuur een mail Routebeschrijving

Restaurant De Kapitein in Druten
Eten en drinken met een verhaal

Werk of dagbesteding Leren en school Restaurant

Concept

De Kapitein – ’s Heeren Loo aan de Veerdam in Druten is een gezellig ingericht restaurant met verschillende foodbars, waar gasten hun eigen lunch kunnen samenstellen. Bij de yoghurtbar, tostibar, soepbar en koffiebar, is er een ruime keuze uit verschillende huisgemaakte producten. We werken niet met een menukaart, maar op de krijtborden kun je dagelijks zien uit welke gerechten je kunt kiezen. De gerechten wisselen meerdere keren per week.

Ons assortiment dranken bestaat uit diverse warme en koude dranken. De koude dranken zijn biologisch en/of vegan, Het speciaalbier dat wij serveren is van de lokale brouwerij De Heeren Van Druten. Onze warme dranken worden geserveerd met huisgemaakte koekjes. 

Ook met een groep bent u van harte welkom bij De Kapitein. We bieden diverse luncharrangementen. Wilt u meer informatie? Onderaan de pagina staan de luncharrangementen omschreven. Deze kunnen we altijd aanpassen aan uw wensen.

Dit zijn wij

Bij De Kapitein werken mensen met een beperking, door ons samenwerkers genoemd. Ons streven is dat iedereen zo zelfstandig mogelijk kan werken en zijn of haar talenten kan inzetten en ontwikkelen. Hiermee staan alle samenwerkers aan het roer van hun eigen ontwikkeling. Het team vult elkaar goed aan waardoor we samen de verantwoordelijkheid dragen voor een goed verloop en tevreden gasten. Door ieders creativiteit te benutten, kunnen we unieke recepten bedenken en uitvoeren. Op deze manier creëren we de mogelijkheid onze producten volgens eigen recept aan te bieden en ontstaat er een grote verscheidenheid aan smaakbelevingen. Voor ieder wat wils. Op deze mooie nieuwe locatie hebben onze samenwerkers een werkplek middenin de samenleving, waar zij kennis kunnen maken met een breed publiek.

De Veerdam

De Kapitein is gevestigd op een gerenoveerd bunkerschip. Het schip ligt aan de Veerdam in Druten, op slechts tien minuten loopafstand van het centrum van Druten. In deze omgeving van de rivier de Waal kun je heerlijk fietsen en mooie wandelingen maken. In de zomermaanden vaart er iedere dag een veerpontje tussen Druten en Dodewaard. Mocht u tijdens een fiets- of wandeltocht behoefte hebben aan een tussenstop, dan staan we bij De Kapitein voor u klaar!

Reserveer een tafel

Geef maximaal 6 personen op.
Wilt u met meer dan 6 personen komen, neem dan contact met ons op voor een (lunch) arrangement. Op maandag zijn we gesloten!


Geef een datum op.
Uw gegevens


Naam

Telefoonnummer

E-mailadres

Adres, contact en openingstijden

De Kapitein

Veerdam 1
6651 KZ Druten

T: 06 - 51 85 30 40
E: dekapitein@sheerenloo.nl
Volg ons op Facebook

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 16.30 uur

Neem contact op