Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Veerdam 1,
6651 KB Druten
06 - 51 85 30 40 Stuur een mail Routebeschrijving

Restaurant De Kapitein in Druten
Eten en drinken met een verhaal

Werk of dagbesteding Leren en school Restaurant

De klok slaat 10.00 uur. Tijd om de deuren van De Kapitein te openen. Het is dinsdag, dus jij begint weer fris aan een nieuwe horeca-werkweek. De eerste klanten lopen al binnen en bestellen een kop koffie. Een goed begin, want koffie zetten vind je toch wel één van de leukste dingen van je werk.

De tijd gaat snel voorbij en voor je het weet zit De Kapitein vol met mensen die komen lunchen. Gelukkig helpen je collega’s mee en zijn jullie een goed team samen. De bestellingen vliegen binnen en in de keuken wordt hard gewerkt. Intussen heb jij ook wel zin in een kop soep. Dat komt mooi uit, want jij mag met pauze!

In het kort

Aan de Veerdam in Druten zit De Kapitein. Het is gevestigd in een voormalige bunkerboot die in de haven ligt. Er worden onder andere koffie, verschillende soorten soep en tosti’s geserveerd. In De Kapitein werken mensen met een verstandelijke beperking. Naast het werk bieden wij de mogelijkheid om te werken aan een certificaat of diploma op horecagebied. Wij zijn een erkend horeca leerbedrijf (KENWERK) en hebben een interne opleiding Arbeid gekwalificeerd Assistent (niveau 1). Neem vooral contact op voor de mogelijkheden!

Omgeving

De Kapitein is gevestigd in een boot aan de Veerdam in Druten bij rivier de Waal. In de omgeving van de Waal kun je lekker fietsen en mooie wandelingen maken. In het centrum van Druten vind je verschillende voorzieningen zoals winkels, supermarkten en cafetaria’s. Ook heeft Druten een kinderboerderij en een zwembad.

Er rijden diverse bussen vanaf het busstation van Druten en Nijmegen Centraal naar het centrum van Druten. Vanaf het centrum is het ongeveer tien minuten lopen naar De Kapitein. 

Wees welkom!

Iedereen is welkom bij ons voor een heerlijke lunch of een kopje koffie. Bij De Kapitein werken mensen met en zonder verstandelijke beperking samen in één team. Het team is verantwoordelijk voor een goed verloop en iedereen doet wat mogelijk is voor hem of haar. Wij bieden daarnaast een interne opleiding voor Arbeid gekwalificeerd Assistent (niveau 1). De Kapitein is overdag geopend, van dinsdag t/m zondag.

Adres en contact

Restaurant De Kapitein
Veerdam 1
6651 KB Druten

T: 06 - 51 85 30 40
E: dekapitein@sheerenloo.nl
Volg ons op Facebook

Neem contact op