Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Rechthoeklaan 10,
2201 ZR Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Restaurant en bakkerij Eat & Meet en supermarkt Spar in Noordwijk
Rechthoeklaan 10

Werk of dagbesteding Winkel of restaurant Leren en school Vrije tijd

‘Eén koffie en een broodje zalm alsjeblieft.’
‘Komt er zo aan!’
De eerste gasten druppelen het restaurant binnen. Je mag weer aan de slag! De broodjes die je maakt zien er zo lekker uit dat je ze zelf wel zou willen opeten. Daarmee moet je nog even wachten tot de lunchpauze. Over pauze gesproken: die vind je altijd heel gezellig. Lekker met je collega’s in de kantine zitten en kletsen. Dan kan je er de rest van de dag weer tegenaan!

In het kort

Op de Rechthoeklaan 10 vind je restaurant Eat & Meet, de bijbehorende bakkerij en de supermarkt Spar. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding. Zij bereiden bijvoorbeeld lunches en avondmaaltijden. Ook bedienen ze klanten aan de balie of werken in de spoelkeuken. Er heerst een fijne werksfeer en we werken goed samen. Zo leer je als medewerker dat jij ertoe doet en er mag zijn.

Restaurant Eat & Meet

Eten, drinken en ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Dat is Eat & Meet in het kort. Je kunt hier terecht voor een kopje koffie met heerlijke zelf gebakken appeltaart, maar ook voor een lunch of warme maaltijd. Bij Eat & Meet werken mensen met een verstandelijke beperking. 

Werken bij het restaurant

Ben jij echt een horecamens en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in het restaurant? Je kunt hier bijvoorbeeld onder begeleiding helpen bij:

  • De bereiding van lunches en avondmaaltijden
  • Het verzorgen van vergaderingen
  • Het bedienen van klanten aan balies en uitgiftepunten
  • De bediening van de kassa
  • Het werken in de spoelkeuken

Er werken bij ons mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Het restaurant heeft aangepaste voorzieningen. Het is met een rolstoellift bereikbaar. Er zijn voor werknemers en gasten invalidentoiletten.

De Bakkerij

Ruik je de geur van vers brood al? De Bakkerij zit in een zijvleugel van de keuken van het restaurant. Hier komen klanten broodjes of gebak bestellen of ophalen. 

Werken bij de bakkerij

De Bakkerij is een werkplek voor (jong)volwassenen met een matige verstandelijke beperking. We bieden ook stages aan voor leerlingen van het ZMLK-onderwijs. We nemen regelmatig deel aan plaatselijke activiteiten, zoals de vrijdagmiddagmarkt op het terrein of markten en braderieën in de omgeving. Zowel zelfstandigheid als samenwerken vinden we hier belangrijk. Heb je eenmaal je persoonlijke doelen bereikt, dan kun je misschien wel gaan werken in het bijbehorende restaurant. Wil jij helpen bij het verzorgen van de lekkerste broodjes en taart uit de hele omgeving? Neem dan contact met ons op!

Spar

Op Rechthoeklaan 10 vind je ook supermarkt Spar. Hier verkopen we elke dag de meest verse producten. Lijkt het je leuk om achter de kassa te werken? Of help je liever in het magazijn? Wij zijn altijd op zoek naar mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking die bij ons willen komen werken.

Restaurant Eat & Meet In Noordwijk

Spar in Noordwijkerduin

Praktische informatie

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt het restaurant, de Bakkerij en de Spar op het woonzorgpark Willem van den Bergh van ’s Heeren Loo in de wijk Noordwijkerduin in Noordwijk. Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.Openingstijden restaurant

Maandag t/m vrijdag:
08:00 – 18:00
Zaterdag:
08:00 – 16:00 

Openingstijden Spar

Maandag t/m zaterdag: 08:00 – 18:00
Zondag
: 09:00 – 16:00 

Openingstijden bakkerij

Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 16:00

Adres

Rechthoeklaan 10
2201 ZR
Noordwijk

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op