Begeleid wonen - woonzorgpark Ermelo - 24-uurs begeleiding | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Rodeland 4-6-8-10-12,
3853 HC Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Rodeland 4-6-8-10-12

Wonen

Onder begeleiding wonen in een prachtig woonzorgpark in Ermelo. Je wordt omgeven door groen en het prachtige Veluwemeer is dichtbij.

In het kort

Aan de Rodeland in Ermelo zijn woningen gevestigd voor volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er wordt 24-uurs begeleiding geboden. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van rust, regelmaat en structuur. De meeste bewoners hebben overdag een individueel dagprogramma. Duidelijkheid en voorspelbaarheid zijn hierbij belangrijk.

De woningen 

De woningen hebben allen een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. De badkamers worden gedeeld. Enkele bewoners hebben een eigen badkamer en keuken. Ook zijn er in de meeste woningen ruimtes aanwezig zoals een kantoor en opbergruimtes.

De woningen beschikken over een mooie tuin en diverse terrassen. De tuin heeft een schommel en een zandbak. 

Omgeving

De woning is gelegen in het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Op loopafstand zijn verschillende voorzieningen te vinden zoals een supermarkt en cafetaria’s. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor volwassenen en ouderen met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Veel bewoners hebben daarnaast stemmingswisselingen en/of gedragsproblemen. Nummer 12 heeft bewoners met niet aangeboren hersenletsel.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op