Begeleid wonen voor senioren op een woonzorgpark in Apeldoorn | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Rustoordlaan 21-25-29-33-37,
7325 BK Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn
Rustoordlaan 21-25-29-33-37

Wonen

Het wordt lente op het woonzorgpark. Dat betekent dat het tijd is voor een wandeling! De begeleiding helpt jullie naar buiten. Kijk eens wat er allemaal om je heen te zien is. Groet je medebewoners op het park, of neem een kijkje bij de kinderboerderij. Daar stoppen jullie natuurlijk even om de paarden te aaien. Niets fijner dan even een frisse neus halen! En als het buiten frisjes wordt, wacht er straks de warmte van een gezellige groepswoning op je.

In het kort

Op woongroep Gentiaan is 24 uur per dag begeleiding aanwezig voor senioren met een verstandelijke beperking. Zij hebben veel zorg nodig. We willen voor hen een veilige en gestructureerde omgeving verzorgen. Ook een huiselijke sfeer vinden we belangrijk.

Een nieuwe woning

Op de woongroep is plaats voor acht personen. Zij hebben allemaal een eigen slaapkamer. De woning is recent opgeknapt, dus de gedeelde badkamers, keuken en woonkamer zijn van alle gemakken voorzien. De woning bevindt zich in een gebouw met 3 andere woningen. De wasvoorzieningen worden gedeeld, net als het gezamenlijke kantoor en de koffieruimte.

Omgeving

Het terrein
Je vindt de woning op het terrein Groot Schuylenburg in een bosrijke omgeving. Op het terrein wonen mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking als buren naast elkaar. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Dagbesteding

Op het terrein zijn de mogelijkheden van dagbesteding eindeloos. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij dagbesteding DoeKom, waar je lekker kunt snoezelen.

Bereikbaarheid
Een busstation ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand, maar terrein Groot Schuylenburg is gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Bij ons wonen

Er wonen bij ons senioren met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. Zij hebben veel begeleiding nodig of zijn volledig afhankelijk van zorg. Heb je behoefte aan de veilige omgeving die wij bieden en wil je graag bij ons komen wonen, dan kun je altijd contact opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op