Begeleid wonen in Apeldoorn | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Rustoordlaan 47,
7325 BK Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Apeldoorn
Rustoordlaan 47

Wonen

De wekker gaat. Het is nog heerlijk stil. De wind raast door de bomen. Heerlijk om nog even onder het dekbed te liggen. Maar als de tweede wekker gaat, stap je uit bed en spring je de douche in. Tijdens het douchen bedenk je wat de plannen voor vandaag zijn. Er is een optie om samen met wat bewoners en een begeleider te gaan wandelen door het woonzorgpark. Maar eerst is het tijd voor je ontbijt. De koffie is al gezet, je hoeft het alleen nog zelf te pakken. Daarna smeer je nog een broodje. Een aantal andere bewonen zijn met hetzelfde bezig en komen je aan tafel gezelschap houden. Met z’n drieën besluiten jullie om mee te wandelen.

In het kort

De woning ligt in het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Het is geschikt voor volwassenen tussen de 30 en 55 jaar met een licht verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig.

Woning

De woning is onderdeel van een groter complex aan de Rustoordlaan. In een van de vier woningen zit onze groep. Deze woning heeft 7 slaapkamers. Je woont momenteel met 6 bewoners. Hiermee deel je ook de woonkamer, keuken en badkamer. Kijk je graag tv, of stuur je wekelijks een e-mailtje naar je vrienden, familie of kennissen? Wij hebben hier tv en internet. De woning is rolstoeltoegankelijk.

Omgeving

Je vindt de woning op het woonzorgpark Groot Schuylenburg. Dit park is mooi groen en zeer bosrijk. Op het terrein wonen mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking als buren naast elkaar. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Dagbesteding

Op het terrein zijn de mogelijkheden van dagbesteding eindeloos. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij dagbesteding in de Papierwinkel, wie weet vind je er een leuk kado. Of ga aan het werk bij de Spar.

Bereikbaarheid

Een busstation ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand, maar terrein Groot Schuylenburg is gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Adres
Rustoordlaan 47
7325 BK Apeldoorn

Voor wie

Ben je tussen de 30 en 55 jaar met een licht verstandelijke beperking? Dan is deze woning misschien wel iets voor jou! We bieden je veel duidelijkheid en structuur gedurende de dag. Hierbij zorgen wij dat het voor jou altijd overzichtelijk blijft. We werken hier met de Triple-C methode.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op