Begeleid wonen in Apeldoorn | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Rustoordlaan 55,
7325 BK Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Apeldoorn
Rustoordlaan 55

Wonen

Je komt net terug van je werk. Je hebt een leerzame dag gehad in de Spar en het is er altijd gezellig. Terug in de woning zijn al een paar bewoners samen met de begeleiding een lekker maaltje aan het voorbereiden. Het is al aardig druk in de keuken, dus je loopt de woonkamer is. Je huisgenoot doet net de XBOX aan en daagt je uit voor een spel. Je schopt snel je schoenen uit en ploft op de bank. Jullie laten er geen gras over groeien. Binnen een minuut zit je helemaal in de game. Je hoort het niet eens als ze roepen om aan tafel te gaan.

In het kort

De woning ligt in het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Het is geschikt voor volwassenen tussen de 30 en 55 jaar met een licht verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig.

Woning

De woning is onderdeel van een groter complex aan de Rustoorlaan. In een van de vier woningen zit onze groep. Deze woning heeft 8 slaapkamers. Je woont dus samen met 8 bewoners. Hiermee deel je ook de woonkamer en keuken. We hebben 3 badkamers, waarvan een ook een bad heeft. Ook de badkamers deel je met je 8 huisgenoten.

Kijk je graag tv, of game je graag? Wij hebben hier tv, internet, een computer, een XBOX en een WII. Wie daag jij uit voor een spelletje op de XBOX?

Van 06.45 tot 22.30 uur wordt je begeleid. Je krijgt dan hulp in je algemene dagelijkse vaardigheden en we kijken hoe wij jou het best kunnen ondersteunen en waar jij je nog in kunt ontwikkelen. Na 22.30 uur is er Nachtzorg. Hierbij maken wij gebruik van een uitluistersysteem en deur verklikkers voor in de nacht. 

Omgeving

Het terrein

Je vindt de woning op het woonzorgpark Groot Schuylenburg. Dit park is mooi groen en zeer bosrijk. Op het terrein wonen mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking als buren naast elkaar. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Dagbesteding

Op het terrein zijn de mogelijkheden van dagbesteding eindeloos. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij dagbesteding DoeKom, waar je lekker kunt snoezelen. Of ga aan het werk bij de Spar. 

Bereikbaarheid

Een busstation ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand, maar terrein Groot Schuylenburg is gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Voor wieBen je tussen de 8 en 18 jaar met een licht verstandelijke beperking? Of heb je een gedragsprobleem en vindt je het moeilijk om je te hechten? Dan past deze woning waarschijnlijk goed bij jou. Wij bieden jou begeleiding wat bij jou past en waar jij behoefte aan hebt. De methodes die wij hiervoor gebruiken is een combinatie van Basisklimaat, CGW en Triple-C.

Contact

Neem contact op