Begeleid wonen met huisgenoten in ’s-Gravenzande | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Sand Ambachtstraat 27-29,
2691 BL 's-Gravenzande
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een groepswoning in 's Gravenzande
Sand Ambachtstraat 27-29

Wonen

Bijna weekend! Je hebt behoorlijk wat leuke dingen gepland. Zaterdagochtend ga je zoals altijd naar de sportclub toe samen met een huisgenoot. ’s Middags komt familie langs. Je familie eet ook mee, dus je gaat uitgebreid koken. Op internet heb je al een lekker recept gevonden voor het hoofdgerecht. Het voorgerecht en het toetje bedenk je zelf. Je hebt er nu al zin in. Maar eerst nog een paar uurtjes werken voordat het echt weekend is!

In het kort

Aan de Sand Ambachtstraat 27-29 zitten twee woningen waar mensen met een lichte verstandelijke beperking wonen. Er is 24 uur per dag ondersteuning mogelijk. De begeleiding is niet aanwezig tussen 9.00 en 15.00 uur, maar in deze tijd kan wel hulp ingeschakeld worden.

De begeleiding richt zich op groei, ontwikkeling en nieuwe ervaringen. Daarbij liggen de waarden passie, betrokkenheid, samen doen en ontwikkeling centraal. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het bieden van een veilige leefomgeving en structuur.

Overdag gaan de bewoners naar hun werk of opleiding.

Woning

De bewoners wonen in twee eengezinswoningen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Deze bevinden zich op de eerste etage en op de zolder. De woningen zijn geschakeld aan elkaar. In de ene woning zit de keuken met het eetgedeelte en in de andere woning de zitkamer. Deze worden gedeeld met alle bewoners. De badkamers worden ook gedeeld. 

Beide woningen hebben een tuin met een schuur achter het huis.

Omgeving

De woningen liggen in een woonwijk in ’s Gravenzande aan een rustige weg. ’s Gravenzande is een gezellig dorp in het Westland. Het centrum is lopend te bereiken. Hier vind je onder andere winkels, cafetaria’s en uitgaansmogelijkheden. Verder kent het dorp diverse sportgelegenheden, een zwembad en een mooi park. Het park is ook lopende te bereiken. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. 

Om de hoek van de woning is een bushalte te vinden met bussen naar onder andere Den Haag en Naaldwijk. 

Voor wie?

De woning is geschikt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. De bewoners zijn mobiel en kunnen zelfstandig reizen; met de fiets of met het openbaar vervoer. Met hulp van de begeleiding kunnen ze zichzelf en hun omgeving goed verzorgen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op