Zorgboerderij Hendrikahoeve in Haaksbergen | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Schoolkaterdijk 76,
7482 PX Haaksbergen
Stuur een e-mail 06 - 12 03 34 71 Routebeschrijving

Zorgboerderij Hendrikahoeve in Haaksbergen
Schoolkaterdijk 76

Hulp thuis Behandelen Vrije tijd

Je bent aangekomen bij de zorgboerderij. Tijd om gedag te zeggen! Je hebt nu al zin om weer een tijdje op het land te zijn. De paarden over de neus aaien, spelen in het gras en natuurlijk de andere kinderen weer zien!

In het kort

De Hendrikahoeve is een zorgboerderij voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Zij komen hier voor begeleiding, behandeling en parttime opvang. Bij de begeleiding maken we gebruik van drie pijlers: rust, ruimte en regelmaat. Het doel van de Hendrikahoeve is om kinderen een natuurlijke omgeving tot zichzelf te laten komen. Zo kunnen zij werken aan hun vaardigheden en ontwikkeling. We bieden een huiselijke sfeer, waarbinnen ieder kind zichzelf kan zijn.

Wat bieden wij?

Op onze boerderij kan je terecht om te komen logeren en voor weekend- en vakantieopvang. Ook nemen wij de kinderen af en toe mee op vakantie of maken we een privé rondvaart. 

Voor wie?

De Hendrikahoeve is gespecialiseerd in het begeleiden en opvangen van kinderen met een verstandelijke beperking. Zij hebben daarnaast vaak complexe aandachts- en gedragsstoornissen. Hieronder vallen bijvoorbeeld autisme, ADHD, ontwikkelstoornissen en psychiatrische problemen. Ook zijn er bewoners met (lichte) lichamelijke beperkingen.

De omgeving

Je vindt de Hendrikahoeve in een prachtige groene omgeving, in de buurt van verschillende andere zorgboerderijen. De boerderij is ruim opgezet en heeft verschillende dieren, zoals schapen, paarden, geiten, kleinvee en de katjes Peppi en Kokki.

De Hendrikahoeve is bereikbaar met de auto. Een bushalte met een directe verbinding naar Hengelo ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Wil je graag bij ons op de boerderij komen logeren? Of ben je benieuwd wat voor zorg wij jou precies kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Contact

Schoolkaterdijk 76
7482 PX Haaksbergen
hendrikahoeve@sheerenloo.nl
06 - 12 03 34 71

Neem contact op