Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Schopenhauerstraat 85-87,
7323 LT Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Apeldoorn
Schopenhauerstraat 85-87

Wonen

De wekker gaat. Je wordt langzaam wakker en loopt naar de gezamenlijke woonkamer. Hier staat een heerlijk ontbijtje klaar. Een aantal huisgenoten zitten al aan tafel. Je pakt een lekker kopje koffie en schuift ook aan. Vanmiddag staat er een leuke groepsactiviteit op de planning. Je kijkt er al weken naar uit. Laat de dag maar komen!

In het kort

Schopenhauerstraat 85-87 is een groepswoning voor mensen met een verstandelijke beperking. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van rust en structuur. Er zijn bijvoorbeeld vaste eet- en drinkmomenten. Er is binnen de woning veel ruimte voor de wensen van de bewoners en de verwanten.

Woning

De geschakelde woning is voorzien van een gemeenschappelijke woonkamer met keuken. Alle bewoners hebben daarnaast een eigen slaap-/zitkamer. De badkamer wordt gedeeld. Verder heeft de woning een ruime tuin. 

Omgeving

De woning ligt midden in de woonwijk Zevenhuizen. In deze wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De woning grenst aan een rustige straat en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende winkelcentra in de buurt.

Dagje uit

Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel winkeltjes, cafetaria’s en restaurants.

Voor wie?

De woning is bestemd voor (jong)volwassenen vanaf 14 jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De groep is erg gevarieerd.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op