Zelfstandig leren wonen in omgeving ‘t Harde | 's Heeren Loo
Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Schouwenburg 3,
8084 PE 't Harde
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbesteding en begeleid zelfstandig wonen in ‘t Harde
Schouwenburg 3

Werk of dagbesteding Wonen

Je doet wat olie in de pan. Na een tijdje begint het wat te ruiken, zo weet je dat je de groente erbij kunt doen. Lekker, uitjes en champignons! Een omelet maken heb je al een paar keer eerder gedaan, maar niet altijd lukt het even goed. Je hebt het geklutste ei in een bakje naast je staan, met een scheutje melk en peper en zout erdoor. Na een paar minuten roerbakken van de groenten in de pan, giet je het ei over het mengsel. Nu het spannendste gedeelte: wachten maar. Je zet de timer op 4 minuten, en het vuur staat op half. Je maakt even een kletspraatje met de buurman, en ja hoor: de timer gaat af. Een perfect omelet schep je uit de pan, hij is nog nooit zo goed gelukt! Een goed begin van je dag!

In het kort

Sta jij te springen om zelfstandiger te worden in huis? En wil je graag wonen op een plek waar jij dit kunt leren, in een mooie landelijke omgeving en op jouw tempo? Dan zou een woonplek bij Schouwenburg 3 iets voor je kunnen zijn.

Hier wonen op dit moment zes mensen met een verstandelijke beperking die graag zelfstandiger willen worden. Er is hier een boerderij waar je ook dagbesteding kunt doen, zowel met dieren of in de houtbewerking.

Dagbesteding bij jouw huis

We hebben vier slaapkamers in huis en een slaapkamer heeft een eigen ingang vanaf buiten, maar met een doorgang naar de gezamenlijke ruimtes. Daarnaast is er een appartement gekoppeld aan de woning. De woning heeft twee keukens, dus je kunt kiezen of je zelf kookt of met wat hulp. Hou jij wel van lekker badderen, dan heb je geluk: in het huis is een luxe badkamer met bad en stoomcabine.

De locatie Schouwenburg is niet alleen een woning, maar ziet eruit als een boerderij, er zijn dieren en je kunt hier ook dagbesteding doen bij jouw huis! Behalve het zorgen voor de dieren, kun je bijvoorbeeld ook houtbewerking doen of werken met machines.

Omgeving ‘t Harde in gemeente Elburg

De woning is op fietsafstand van ’t Harde, Elburg en Oldebroek. ‘t Harde heeft naast busverbindingen ook een treinstation op 10 minuten fietsen. Dus als je een dagje wilt shoppen: in een kwartier ben je met de trein in Zwolle. Of wil je een middagje genieten van dolfijnen, in een halfuur ben je bij het Dolfinarium in Harderwijk.

Zelfstandig leren wonen in landelijke omgeving

Heb jij een verstandelijke beperking en wil jij zelfstandig leren wonen, in een landelijke omgeving met veel groen en boerderijen? Wij begeleiden jongeren en volwassenen hier 24 uur per dag. We staan dus klaar voor jou als je hulp nodig hebt en beantwoorden al jouw vragen. Wij helpen jou groeien, door ervoor te zorgen dat jij stapje voor stapje steeds zelfstandiger wordt. Zodat jij binnenkort alles in huis zelf kunt!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op