Begeleid wonen op woonzorgpark Groot Schuylenburg - Apeldoorn | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Schuylenhof 53-55,
7325 VC Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Apeldoorn
Schuylenhof 53-55

Wonen

Na een heerlijk ontbijtje, is het tijd voor dagbesteding. Je bent benieuwd wat je vandaag gaat doen. Nog even de tafel afruimen met elkaar, en dan maak je je klaar om naar buiten te gaan. Samen met je huisgenoten loop je rustig naar de dagbesteding. Het is mooi weer, een jas is niet nodig!

In het kort

Schuylenhof 53-55 is een geschakelde woning bestemd voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. Overdag is de begeleiding aanwezig van 7.00 tot 23.00 uur. ’s Nachts wordt er gebruik gemaakt van een uitluistersysteem. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van verzorging, structuur en een leuke sfeer. Er wordt veel gewerkt met de methode Triple C. Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten ondernomen met de groep.

Woning

De woning bestaat uit twee gedeelten. Elk gedeelte heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Er zijn twee badkamers per gedeelte die worden gedeeld met zeven bewoners. Elke bewoner heeft verder een eigen slaapkamer. Er is internet en televisie aanwezig. Ook is er een traplift aanwezig.

Omgeving

De woning is gevestigd aan de rand van het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Een busstation ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand. Het woonzorgpark is ook gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Dagje uit
Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel leuke winkeltjes, cafetaria’s en restaurants. 

Voor wie?

De woning is bestemd voor ouderen met een verstandelijke beperking. De leeftijd van de bewoners ligt tussen de 50 en 85 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op