Begeleid wonen in Utrecht Leidsche Rijn. | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Slingeraklaan 136-138-140-142-144-146,
3544 WE Utrecht
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Utrecht Leidsche Rijn
Slingerraklaan 136-138-140-142-144-146

Wonen

In het kort

Deze woningen zijn geschikt voor (jong)volwassenen vanaf 18 jaar met een matige verstandelijke beperking. Op deze locatie voor begeleid wonen is plaats voor zeven bewoners per woning. Bewoners gaan overdag naar een dagbesteding in de buurt. En ’s avonds naar verschillende clubjes. Een huiselijke sfeer is erg belangrijk.

De woning

De woningen bestaan uit vier samengevoegde rijtjeshuizen. Elk huis heeft drie verdiepingen. In totaal vind je per huis zeven appartementen en minimaal twee badkamers die gedeeld worden.

Op de begane grond heb je een appartement met een eigen douche. Op deze verdieping heb je ook een gezamenlijke keuken. Hier eet je samen met je huisgenoten, tenzij je liever op je eigen kamer eet. Verder vind je op de begane grond een woonkamer met tv.

In de voor- en achtertuin kun je heerlijk van de zon genieten. 

De omgeving

De woningen hebben een prachtig uitzicht op een wandelpad tussen het groen met daarachter een begroeid beekje. Het pad is goed begaanbaar, dus kun je hier heerlijk wandelen. De rijtjeshuizen liggen in de wijk Langerak/Parkwijk. Dit is onderdeel van Utrecht Leidsche Rijn. Links en rechts van het woonblok zijn genoeg parkeerplaatsen. Mocht je bezoek met de auto komen, dan kunnen ze vlakbij jouw huis hun auto kwijt.

Het winkelcentrum Parkwijk kun je vinden op 500 meter afstand. Dit kun je dus makkelijk lopen. Vanaf hier kun je ook de bus pakken naar o.a. Utrecht Centraal Station. Vijf minuten lopen van de woning vind je ook een bushalte naar Utrecht Centraal. 

Huisarts, tandarts of een apotheek nodig? Deze vind je in de directe omgeving van je woning.

Voor wie

Ben je ouder dan 18 jaar en heb je een matige verstandelijke beperking? Dan is deze woning wellicht iets voor jou. Je wordt hier begeleid aan de hand van jouw persoonlijke zorgvraag, opgesteld door jou, je ouders/vertegenwoordiger en je begeleider. Denk bijvoorbeeld aan het behouden van je vaardigheden. We helpen je ook bij het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van wonen in de maatschappij.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op