Snoezeltheater Droomdal in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 10 nieuw
Praktische info
Adres:
Giraffelaan 2,
2201 ZE Noordwijk
088 - 036 35 00 Stuur een mail Routebeschrijving

Snoezeltheater Droomdal in Noordwijk
Giraffelaan 2

Vrije tijd Werk of dagbesteding

Waar droom jij van? Speur je mee naar alle prachtige dieren verscholen in de jungle? Duiken we de zee in op zoek naar verborgen schatten in het gezonken schip? Houdt jij er van om je helemaal onder te dompelen in onze ballengrot? Of vlieg je mee op onze droomwolk langs al deze wonderlijke droomwerelden?

In het kort

Je laten verwonderen en tot rust komen? Iedereen is welkom om bij ons te komen snoezelen. Het snoezeltheater is uitermate geschikt voor verschillende doelgroepen, zoals mensen met een verstandelijke beperking, ouderen, dagverblijven, speciaal onderwijs, gezinnen en opleidingen binnen de zorg. Droomdal is een unieke en prachtig ingerichte ruimte waarin je heerlijk kunt ervaren en ontspannen.

Naar het Droomdal

 • Je kunt iedere dag van de week terecht in Droomdal, als je van tevoren reserveert. Wij raden je aan om voor maximaal 8 personen te reserveren, inclusief begeleiding, gezien de ruimte. Laat ons weten wanneer, welke tijd en met hoeveel mensen je wilt komen.

  Het basistarief voor 2 personen is per:

  • 30 minuten € 12,50 (en voor iedere extra persoon + €2,50).
  • 60 minuten € 25,00 (en iedere extra persoon + €5,00).

  In de berekening van de totaalprijs wordt iedere persoon meegerekend met of zonder beperking, dus ook een ouder of begeleider. In het weekend rekenen wij een toeslag van € 5,00 op de totaalprijs.

  Je kunt bij ons contant en met pin betalen.

  Ledenkorting
  Leden van speel-o-theek De Speelbergh krijgen 10% korting. Het is ook mogelijk om bij regelmatig bezoek een voordeelkaart aan te schaffen. Informeer naar de tarieven en mogelijkheden.

 • Droomdal heeft een beamer. Hierdoor kunnen we de ruimte ook gebruiken als bioscoop. Dit geeft de mogelijkheid om ontspannen film te kunnen kijken. De film kan vanaf bijna ieder zit- of ligelement bekeken worden. Natuurlijk kun je zelf kiezen welke film je graag wilt kijken!

 • Van al dat dromen krijg je honger. In het Droomdal zelf zijn etenswaren niet toegestaan, maar wij beschikken wel over een ruimte waar vooraf of na afloop iets genuttigd kan worden. Naast koffie en thee is er ook de mogelijkheid om ons een complete lunch te laten verzorgen. 

  Meld het enkele dagen voor je bezoek, en wij sturen je een menukaart toe.

 • Leuke cadeautip: het is ook mogelijk een cadeaubon met bedrag naar keuze te kopen om te snoezelen in Droomdal.

Van droomwolk tot gezonken schip

De snoezelruimte is ingericht in vier thema’s: onderwater, jungle, grot en lucht. Allemaal thema's om de zintuigen op meerdere manieren te prikkelen. Wat kun je allemaal ervaren in Droomdal? Zowel het jungle-eiland als het gezonken schip bevatten een muziekwaterbed. Het bed is verwarmd en je voelt de trillingen van de muziek. De podiumonderdelen in de verschillende hoeken zijn gemaakt van verschillende materialen, om een verschillende ligervaring te bieden. Er staan LED- en bubbelbuizen en er hangt fiberglow. Daarnaast bevat de grot een ballenbad vol transparante balletjes en een verlichte vloer. Onze laatste aanwinst is een muziekbed. Een versterker onder het bed zorgt voor een intensieve trilervaring door het lichaam.

Over snoezelen

Het concept ‘snoezelen’ is door ’s Heeren Loo ontwikkeld. Snoezelen draagt bij aan het welbevinden en de ontwikkeling van een persoon. Door alle zintuigen te prikkelen verbeter je ook de waarneming en wordt het makkelijker om contact te maken. 

Snoezelen wordt veel gebruikt in de gehandicaptenzorg, maar ook in de ouderenzorg, jeugdzorg en psychiatrie.

Adres en contactgegevens

Je vindt Droomdal op woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk. 

Het terrein is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer; een bushalte ligt praktisch om de hoek.

Giraffelaan 2
2201 AC Noordwijk
088 - 036 35 00
droomdal@sheerenloo.nl

Facebook-pagina

Je kunt altijd bellen, mailen of langskomen voor meer informatie.

Neem contact op