Zorghoutvesterij Welna in Epe | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Soerelseweg 11,
8162 PB Epe
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Zorghoutvesterij Welna in Epe
Soerelseweg 11

Werk of dagbesteding

In de mooie bossen van Epe start jij je werkdag. Je begint met een kopje koffie. Op de achtergrond hoor je alleen wat vogelgeluiden. Verder is het lekker rustig. Als de koffie op is, ga je samen met je collega’s in de blokhut aan de slag. Je werkt aan een mooi product. Nog even, en dan is hij af!

In het kort

Midden in het bos in Epe is Zorghoutvesterij Welna gevestigd. Op deze locatie werken mensen met een verstandelijke beperking. Met het team maken wij mooie producten van hout en onderhouden wij de omliggende landgoederen.

De werkzaamheden

Wij hebben zowel binnen als buiten genoeg werkzaamheden te doen. Buiten onderhouden wij de landgoederen Welna en Tongeren. Wij zagen onder andere brandhout, houden de paden schoon en helpen bij bomen kappen.

Binnen in onze blokhut worden de mooiste producten gemaakt. Van picknick banken tot vogelhuisjes. Ook doen wij huishoudelijke taken en verzorgen wij de kippen. De producten verkopen wij bij onze partners en in onze webwinkel. Neem gerust een kijkje!

Omgeving

Zorghoutvesterij Welna is gevestigd in een prachtige bosrijke omgeving dicht bij Epe en het Veluwemeer. In de buurt vind je een aantal voorzieningen zoals restaurants en winkels. Met de auto is de blokhut goed te bereiken.

Voor wie?

Zorghoutvesterij Welna is een werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Vind je het leuk om mooie producten te maken van hout? Ben je graag buiten, in de natuur? Neem dan contact met ons op!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op