Begeleid wonen in Apeldoorn | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Soldeniersveld 309-310,
7327 GK Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Apeldoorn
Soldeniersveld 309-310

Wonen

Na een dag werken, ben je wel toe aan een lekker koud drankje. Je loopt naar huis en ploft neer op de bank. Je pakt wat fris uit de koelkast. Gelukkig zijn er al boodschappen gedaan! Even uitrusten en dan is het tijd om te koken samen met je huisgenoten.

In het kort

Soldeniersveld 309-310 in Apeldoorn is een groepswoning voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, sfeer en veiligheid. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding, school of naar hun werk.

Omgeving 

De woning is gelegen in Apeldoorn in de woonwijk Matenveld. Hier wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. De woonwijk ligt dichtbij woonzorgpark Groot Schuylenburg. De woning ligt aan een rustige straat en in de buurt vind je het Matenpark. Voorzieningen als restaurants, cafetaria’s en winkels liggen op loop- en fietsafstand. Ook is de woning goed te bereiken met het openbaar vervoer. 

Voor wie?

De woning is geschikt voor jongeren met een lichte verstandelijke beperking. De leeftijd ligt tussen de 12 en 21 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op