Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Regenboogbrink 26,
Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Speel-o-theek in Apeldoorn
Regenboogbrink 26

Werk of dagbesteding Vrije tijd

Goedemiddag!” de jongen die binnen komt lopen groet je. “Ook goedemiddag!” zeg je vrolijk, “waar kan ik je mee helpen?”. Hij is op zoek naar bepaald autootje, zijn lievelingsautootje. Je hebt die toevallig laatst nog zien staan, maar waar ook alweer? “Ik ga even voor je zoeken hoor, moment”. De hele winkel speur je door, waar staan ze nou… En ja hoor, daar blinkt het blauw van een autootje achter een bordspel vandaan. Verstopt, maar nu heb je hem gevonden! Blij geef je het autootje aan de jongen. “Dank je wel!”, nu nog even zijn pas scannen en dan is het alweer gepiept. Weer iemand goed geholpen vandaag.

In het kort

Wil je een spelletje lenen, een stripboek of een autootje? Of heb je behoefte aan aangepast spelmateriaal voor bij het snoezelen. Bijvoorbeeld wanneer je een ontwikkelingsachterstand hebt of een verstandelijke beperking. Je kunt voor alle soorten spelmateriaal terecht bij de Speel-o-theek in Apeldoorn.

Allerlei spelmateriaal

Spelen is belangrijk. De Speel-o-theek biedt daarom veel verschillende mogelijkheden om tot spelen te komen en is gespecialiseerd in geschikte materialen. Onze medewerkers geven jou graag advies bij het zoeken naar geschikt spelmateriaal en gaan graag in op je vragen.Je kunt bij ons diverse abonnementen nemen, informeer hier eens naar.

Werken bij de Speel-o-theek?

Kom je dagbesteding doen bij de Speel-o-theek? Elke dag tussen het speelgoed, heerlijk toch? Je gaat bij ons mensen helpen in de winkel en helpen met het klaarzetten van materialen die verhuurd worden. Lijkt dit je wat? Neem dan contact op!

Groot Schuylenburg

De Speel-o-theek ligt op het terrein van Groot Schuylenburg in Apeldoorn, vlakbij Brasserie De Zon en Kinderboerderij De Kakelhoeve. Kom je hier langs, dan kun je dit dus goed combineren voor een compleet dagje uit.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op