Speel-o-theek De Speelbergh in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Giraffelaan 2,
2201 ZE Noordwijk
088-0363500 Bekijk het assortiment Routebeschrijving

Speel-o-theek De Speelbergh in Noordwijk
Giraffelaan 2

Behandelen

Het zachte lieveheersbeestje Cocci Nelli zoekt een speelmaatje. Gooi met de dobbelsteen, plaats de ringen in de bijbehorende kleuren om haar pootjes en wie weet word jij wel de winnaar! Natuurlijk kun je ook gewoon met haar knuffelen, want ze is heerlijk zacht. Heb je liever iets stoerder speelgoed, ook dan mag je langskomen in onze speel-o-theek. Cocci Nelli is namelijk zeker niet het enige dat wij te bieden hebben. Wat dacht je van een levensgroot dambord of zelfs een snoezelruimte die je kunt afhuren?

In het kort

Speel-o-theek 'De Speelbergh' is een uitleen-, advies- en informatiecentrum. Je kunt bij ons terecht voor divers algemeen en aangepast spelmateriaal en ontwikkelingsmateriaal. Op basis van jouw vraag doen wij een verantwoord en passend aanbod. 

Ons assortiment is afwisselend en op maat en biedt materialen voor alle leeftijden en doelgroepen.

Speel-o-theek 'De Speelbergh'

 • Maandag: 13.30 – 16.30 uur
  Woensdag: 13.30 – 16.30 uur
  Donderdag: 13.30 – 16.30 uur

  Buiten openingstijden op afspraak.

 • Om te lenen bij De Speelbergh vragen wij de volgende abonnementsprijzen:

  • € 25,00 - Leefgroepen 's Heeren Loo
  • € 12,50 - Cliënten ‘s Heeren Loo
  •  € 25,00 - Afdelingen ‘s Heeren Loo 
  • € 30,00 - Zorginstellingen
  • € 30,00 - Maatschappelijke organisaties, onderwijs, verenigingen, kinderopvang 
  • € 17,50 - Gezinnen 

  Met dit abonnement sta je voor een jaar ingeschreven. Per geleend item betaal je een huurprijs voor een periode van 4 weken. Je mag de materialen natuurlijk ook langer dan 4 weken lenen, dan betaal je de huurprijs voor een nieuwe periode net zo lang tot de spullen terug worden gebracht. 

  Let op: er zijn materialen die standaard een weekprijs hebben, zoals grote spellen.
  Geef jij bijvoorbeeld een themafeest, een spellendag of familieweekend en wil je materialen huren voor een korte periode? Dan is een inschrijvingsabonnement van € 5,00 voldoende. Ook deze inschrijving blijft een jaar geldig, alleen betaal je de huurprijs van een artikel voor de leenperiode van maximaal 1 week.

  De huurprijs van materiaal is afhankelijk van de aanschafwaarde, duurzaamheid en bewerkelijkheid van het materiaal. Bedragen variëren van € 1,00 tot € 25,00.

  Je kunt bij ons contant en met pin betalen.

  • Wil je materiaal lenen, maar heb je geen gelegenheid om langs te komen? Voor het reserveren van bijvoorbeeld decoratiemateriaal, groeps- en Oudhollandse spelen kun je het beste naar onze reserveringswebsite gaan. Hier zie je wat we in ons assortiment hebben.

   Een reservering mailen is natuurlijk ook mogelijk. Geef zo concreet mogelijk aan wat je wilt lenen en in welk aantal. Als de materialen beschikbaar zijn, zorgen we ervoor dat ze op de afgesproken dag voor je klaar staan om opgehaald te worden. Je kan je vast voorstellen dat het met zo'n groot speelgoedassortiment makkelijk is om het overzicht kwijt te raken, dus geleden er voor de verhuur een aantal regels:

   • Afhalen op de afgesproken dag
   • Het leengeld gaat in op de afgesproken afhaaldag (ook al wordt het speelgoed die dag niet opgehaald)
   • Materiaal per stuk reserveren
   • Vermelding van aantallen

   Hoewel wij nooit honderd procent kunnen garanderen dat het speelgoed beschikbaar is, doen we zoveel mogelijk ons best om aan jouw wensen te voldoen.

  Van dobbelsteen tot bubbelbuis

  Waar ben jij naar op zoek? Voor een sportdag of familieweekend hebben we een groot aanbod groeps- en Oudhollandse spellen, zoals een stokkenvangspel en een groot vier-op-een-rij. Wil je een slaapkamer omtoveren tot snoezelkamer? Leen dan bij ons bijvoorbeeld een LED-buis, fiberglow of vloeistofprojector. Of wil je een themafeestje geven? Ook dan ben je bij De Speelbergh aan het juist adres. Met onze decoratie heb je gegarandeerd succes.

  Iedereen mag gebruik maken van onze uitleen en expertise. Dagverblijven, scholen, verpleeghuizen en woonvoorzieningen, maar ook particulieren, verenigingen en bedrijven zijn van harte welkom. Wij helpen je graag te vinden wat je zoekt en te adviseren bij de keuze voor materiaal.

  Voorlichting

  Ook onze kennis en ervaring stellen we graag beschikbaar. Wil je ons inhuren om bijvoorbeeld op een kinderdagverblijf een voorlichting over aangepast speelgoed te geven, dan staat er altijd een medewerker paraat. Het is ook mogelijk om bij ons snoezelruimte Droomdal af te huren of ons om hulp te vragen bij het inrichten van je eigen snoezelruimte. Voor studenten en zorgprofessionals verzorgen wij ook rondleidingen.

  Adres en contactgegevens

  Giraffelaan 2 (woonzorgpark Willem van den Bergh)
  2201 AC Noordwijk
  088 - 036 35 00
  speelbergh@sheerenloo.nl

  Facebook-pagina

  Neem contact op