Vacatures 10 nieuw
Praktische info
Adres:
Giraffelaan 2,
2201 ZE Noordwijk
088-0363500 Bekijk het assortiment Routebeschrijving

Speel-o-theek De Speelbergh in Noordwijk
Giraffelaan 2

Werk of dagbesteding Winkel of restaurant

Het zachte lieveheersbeestje Cocci Nelli zoekt een speelmaatje. Gooi met de dobbelsteen, plaats de ringen in de bijbehorende kleuren om haar pootjes en wie weet word jij wel de winnaar! Natuurlijk kun je ook gewoon met haar knuffelen, want ze is heerlijk zacht. Heb je liever iets stoerder speelgoed, ook dan mag je langskomen in onze speel-o-theek. Cocci Nelli is namelijk zeker niet het enige dat wij te bieden hebben. Wat dacht je van een levensgroot dambord of zelfs een snoezelruimte die je kunt afhuren?

In het kort

Speel-o-theek 'De Speelbergh' is een uitleen-, advies- en informatiecentrum voor algemeen en aangepast spelmateriaal. De Speelbergh is gespecialiseerd in spel- en snoezelmateriaal voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Het assortiment is echter groot en gevarieerd en biedt mogelijkheden voor alle leeftijden en verschillende doelgroepen. Instellingen zoals dagverblijven, scholen, verpleeghuizen en woonvoorzieningen kunnen gebruik maken van onze diensten. Maar ook particulieren, verenigingen en bedrijven kunnen bij ons terecht. Onze deskundige medewerksters zullen je graag helpen en adviseren bij de keuze.

Van hobbelpaard tot snoezelruimte

Het assortiment van De Speelbergh is ontzettend breed. Je vindt bij ons alles wat je nodig hebt voor uren vermaak, van knuffeldieren tot levensgrote damspelen. Wil je een verkleedfeestje geven? Ook dan ben je bij de Speelbergh aan het juist adres. Met onze indianenpruik win jij zeker de originaliteitsprijs. 

Ook onze kennis en ervaring stellen we graag beschikbaar. Wil je ons inhuren om bijvoorbeeld op een kinderdagverblijf een voorlichting over aangepast speelgoed te geven, dan staat er altijd wel een medewerker paraat. Het is ook mogelijk om bij ons snoezelruimte 'Droomdal' af te huren of ons om hulp te vragen bij het inrichten van je eigen snoezelruimte.

Voor nieuwsgierige mensen verzorgen wij ook rondleidingen door de speel-o-theek.

Hoe werkt het?

Het concept van De Speelbergh is simpel: je geeft – bij voorkeur in een mailtje – zo concreet mogelijk aan wat je wil lenen en in welk aantal. Als wij het op voorraad hebben, zorgen we dat het op de afgesproken dag voor je klaarstaat. Je kan je vast voorstellen dat het met zo’n grote speelgoedverzameling makkelijk is om het overzicht kwijt te raken, dus gelden er voor de verhuur wel een aantal regels:

  • Afhalen op de afgesproken dag
  • Het leengeld gaat in op de afgesproken afhaaldag (ook al wordt het speelgoed die dag niet opgehaald)
  • Materiaal per stuk reserveren 
  • Vermelding van aantallen

Hoewel wij nooit honderd procent kunnen garanderen dat het speelgoed beschikbaar is, doen we zoveel mogelijk ons best om het iedereen naar de zin te maken. Online reserveren.

Wat kost een abonnement bij ons?

Wij hanteren de volgende abonnementsprijzen:

Leefgroepen 's Heeren Loo - € 25,00
Cliënten ‘s Heeren Loo - € 12,50
Afdelingen ‘s Heeren Loo - € 25,00
Zorginstellingen - € 30,00
Maatschappelijke organisaties, onderwijs, - € 30,00
verenigingen, kinderopvang
Gezinnen - € 17,50

Het abonnement geldt voor een jaar. Per 4 weken wordt een huurprijs per artikel gevraagd.
Let op: er zijn materialen die standaard een weekprijs hebben, zoals grote spellen en rijwielen.

Wil je materiaal huren voor een korte periode (bijvoorbeeld een feest of spellendag), dan is inschrijving voor € 5,00 voldoende. Deze inschrijving blijft een jaar geldig. Leengeld per artikel voor maximaal een week.

De huurprijs is afhankelijk van de aanschafwaarde, duurzaamheid en bewerkelijkheid van het materiaal. Bedragen variëren van € 1,00 tot € 25,00.

Praktische informatie

Waar vind je ons?

Je vindt de Speelbergh op woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk. Het terrein is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer; een bushalte ligt praktisch om de hoek.

Adres en contactgegevens

Giraffelaan 2 (terrein Willem van den Bergh)
2201 AC Noordwijk
088 - 036 35 00
speelbergh@sheerenloo.nl
Facebook-pagina

Openingstijden

Maandag: 13.30 – 16.30 uur
Woensdag: 13.30 – 16.30 uur
Donderdag: 13.30 – 16.30 uur

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op