Begeleid wonen in het centrum van Den Helder | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Sportlaan 12-14d/e-16d/e-20d/e-22d/e*,
1782 ND Den Helder
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid zelfstandig wonen in Den Helder
Sportlaan 12-14d/e-16d/e-20d/e-22d/e

Wonen

Het sneeuwt en het is al een paar dagen te koud om te op het balkon van je appartement te zitten. Vandaag is het dus tijd voor actie: je gaat lekker een dagje schaatsen op de ijsbaan achter het huis met je medebewoners. Met of zonder rekje: jij staat stabiel op het ijs en schaatst iedereen voorbij. Na een dag vol plezier en hopelijk zo min mogelijk vallen, drinken jullie met zijn allen een lekkere warme chocolademelk in het café. Kijk uit dat er geen slagroom aan je neus blijft plakken!

In het kort

In de appartementen aan de Sportlaan in het centrum van Den Helder wonen cliënten met een lichte verstandelijke beperking. Zij hebben elk een eigen appartement, maar begeleiding is altijd in de buurt. Zo vergroten we tegelijkertijd zelfstandigheid en bieden we de bewoners de ondersteuning die nodig is.

Koffie drinken op je eigen balkon

De acht woningen die beschikbaar zijn voor de cliënten zijn onderdeel van appartementencomplex Linieparc. Als je de vrolijke gele deur opendoet, vind je een hal, een bijkeuken, een grote woonkamer, een slaapkamer en een ruime open keuken. Elk appartement heeft een balkon waar je een frisse neus kunt halen of een kopje koffie drinken.

De omgeving

Dankzij de centrale ligging van dit appartementencomplex sta je zo in het centrum van Den Helder. Het Churchillpark, waar je in de zomer lekker languit op het gras kunt liggen, is praktisch in je achtertuin. Om de hoek bevindt zich een zwembad. Ook is er in de buurt een ijsbaan te vinden.

’s Middags kun je lekker een hapje gaan eten bij Broodje Toppie of een kop kamillethee drinken bij het gezellig theehuis Paviljoen van Toen. Het station van Den Helder is op loopafstand.

Breng ook eens een bezoekje aan de haven, of maak zelfs een dagtochtje naar één van de Waddeneilanden.

Wie wonen hier begeleid?

De appartementen aan de Sportlaan zijn bedoeld voor mensen met een lichte verstandelijke beperking en een IQ van 50 tot 80. Zij hebben voornamelijk behoefte aan een vaste dagstructuur en duidelijke begrenzing. Overdag gaan alle cliënten naar de dagbesteding.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op