Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Sportlaan 2,
2681 JD Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Bewegen voor mensen met een verstandelijke beperking in Monster
Sportlaan 2

Vrije tijd

Yes, vandaag gaan jullie zwemmen! Elke week doen jullie dit. Met de hele woongroep zijn jullie naar het zwembad gekomen hiervoor. Eerst omkleden, dan douchen en eindelijk mag je het water in! Je doet je neus dicht, neemt een aanloop en je gaat als een kaars op het water af. Als een speer glijd je door het water heen, Je komt snel weer boven water, en ademt weer in. “Mooie sprong!” roept je huisgenootje. Wat is het water lekker! De agoog heeft een paar oefeningen bedacht, waardoor je nog wat meer ontspant tijdens het zwemmen. Je doet erg je best, en het lukt al steeds beter. Je krijgt een compliment: “Wat ontspan je goed, je gaat echt vooruit!”

In het kort

Binnen de afdeling beweging hebben wij drie ruimtes: gymzaal, zwembad en luchthal. In de gymzaal vormt de begeleiding de groepen. Je zit altijd met mensen in de groep die ongeveer hetzelfde aankunnen als jij. Je hoeft bij ons dus niet bang te zijn dat je iets niet kunt!
Ook kun je naar het zwembad met je dagbesteding of woongroep, hiervan maken wij een rooster.

Wat kun je bij ons doen aan beweging?

De Sportlaan 2 is een groot gebouw, met daarin een gymzaal, zwembad, douche en toiletten en drie kantoren. Je kunt begeleid zwemmen en allerlei sportactiviteiten doen onder begeleiding van een bewegingsagoog. In de luchthal met luchtkussen kun je heerlijk springen of liggen. Hier kun je met de dagbesteding of met je woongroep heen, als de plek vrij is.

Waar ligt het?

Het gebouw ligt aan de buitenkant van het terrein Het Westerhonk in Monster.

Sporten voor elk niveau

Sporters bij ons variëren in beperking van licht verstandelijk beperkt tot ernstig meervoudig beperkt (EMB). Wij zorgen ervoor dat je altijd kunt meedoen met een activiteit op jouw niveau.

Adres

Sportlaan 2
2681 JD
Monster

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op