Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Statenhoff 17-19,
1785 RW Den Helder
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Julianadorp
Statenhoff 17-19

Wonen

Een nieuwe dag is aangebroken. Je begint de dag met een lekker ontbijtje in de gezamenlijke woonkamer. Na het ontbijt ga je samen met je begeleider naar dagbesteding. Na de dagbesteding plof je neer op de bank. Tijd voor een lekker kopje thee!

In het kort

Statenhoff 17-19 is een groepswoning voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. De ondersteuning richt zich vooral op het bieden van structuur en een fijne sfeer. Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woning is een geschakelde twee-onder-een-kap woning. Elk deel heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer. Er zijn meerdere badkamers die gedeeld worden. Beide woningen hebben verder een eigen tuin. De woningen zijn goed toegankelijk voor mindervaliden.

Omgeving

De woning is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het park zijn onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

In de gemeente Den Helder heeft ’s Heeren Loo verschillende dagbestedingslocaties. Eén daarvan is De Boterbloem, een textielwerkplaats waar de cliënten onder andere kunnen helpen in de winkel. Daarnaast zijn er genoeg andere mogelijkheden!

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, waar je onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven vindt.

Voor wie?

Door woning is bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking. De doelgroep varieert.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op