Proeverij de Ontmoeting in Ermelo | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Stationsstraat 133,
3851 ND Ermelo
Stuur een e-mail Direct aanmelden Routebeschrijving

Proeverij de Ontmoeting in Ermelo
Stationsstraat 133

Van koffie zetten tot de heerlijkste broodjes maken. Jij leert het allemaal! In een enthousiast en gezellig team zorgen wij elke dag voor de lekkerste gerechten voor onze klanten. En dat doen wij met een glimlach en veel plezier!

In het kort

Proeverij de Ontmoeting is een horecagelegenheid in het centrum van Ermelo waar kan worden genoten van koffie, thee en/of een lunch. Bij de Ontmoeting werken mensen met een verstandelijke beperking die een baan in de horeca ambiëren.

Proeverij de Ontmoeting

De Ontmoeting ligt in de winkelstraat in het hart van Ermelo en op loopafstand van het station. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk broodje, een vers kopje koffie en ambachtelijke pannenkoeken. Ook organiseren wij activiteiten zoals chocoladeworkshops en kinderfeestjes. Kijk op onze website voor meer informatie! 

Voor wie?

In ons team werken mensen met een verstandelijke beperking. Werken in de horeca betekent hard en op onregelmatige tijden werken in de bediening en de keuken. Van medewerkers wordt verwacht dat ze representatief zijn voor de plek waar ze werken.

In de Ontmoeting worden de cliënten opgeleid in de horeca. De mogelijkheid bestaat een diploma niveau 1 te behalen als horeca-assistent. Dit examen wordt afgenomen door de brancheorganisatie SVH.

Openingstijden en contact

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.30 - 17.30 uur
Woensdag: 09.30 - 19.30 uur
Donderdag: 09.30 - 19.30 uur
Vrijdag: 09.30 - 20.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 20.30 uur
Zondag: Gesloten

0341 55 32 86
info@proeverijdeontmoeting.nl

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op