Begeleid zelfstandig wonen in een appartement in Hengelo, Gelderland | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Steintjesweide 67a-b-c-97 t/m 103-133 t/m 137,
7255 DS Hengelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een appartement in Hengelo
Steintjesweide 67a-b-c-97 t/m 103-133 t/m 137

Wonen

Het is eindelijk zover: je hebt je eigen appartement. Dat voelt goed! Je hebt vorige week de sleutel gekregen. De eerste meubels staan er al. Nu is het tijd om je medebewoners te ontmoeten. Jullie gaan even samen naar de hertjes kijken. Zelfstandig wonen betekent namelijk niet dat je altijd alleen hoeft te zijn. Als je aan het eind van de middag thuiskomt, bedenk je dat je een gezellige dag hebt gehad. Daar komen er vast nog veel meer van!

In het kort

Binnen Steintjesweide vind je 9 zelfstandige appartementen voor senioren met een licht verstandelijke beperking. Voor bewoners die daar behoefte aan hebben, is er 24-uursondersteuning mogelijk. Als bewoner geef je zelf aan wanneer je hulp wil en waarbij. Je hoeft je geen zorgen te maken dat op jezelf wonen niet gezellig is; je kunt elkaar als bewoners altijd ontmoeten en bijvoorbeeld samen te eten.

Jouw appartement

De bewoners van Steintjesweide hebben allemaal een eigen appartement. Hier ontbreekt het je aan niets: het bestaat uit een woonkamer met keukenblok, slaapkamer en badkamer. Sommige appartementen hebben een balkon. Als bewoner ben je verantwoordelijk voor je eigen appartement. Verf de muren vooral in een vrolijke kleur: je mag dit helemaal naar eigen smaak inrichten. 

Verder zijn er in het gebouw een woonkeuken, wasruimte en kantoor aanwezig. Aan de woonkeuken grenst een terras, waar je altijd lekker kunt kletsen met je medebewoners.

Ook ondernemen we regelmatig samen iets met onze buren van van Zorgcentrum De Bleijke.

Uitzicht op de hertjes

Steintjesweide kijkt uit op een mooi hertenkamp. De appartementen liggen naast een park, waar je heerlijk kunt wandelen. Het gezellige centrum van Hengelo ligt op loopafstand. Daar vind je onder andere een supermarkt, restaurants en cafés. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wonen in de Achterhoek

Hengelo ligt in de Achterhoek. Hier kun je genieten van de natuur en rustige omgeving. Kies voor één van de vele fiets- of wandelroutes, ontspan in een wellnesscentrum of leer over de geschiedenis in het Achterhoeks Museum.

Bij ons komen wonen

De appartementen zijn geschikt voor senioren met een licht verstandelijke beperking. Wil jij graag zelfstandig begeleid wonen bij ons? Dan kun je altijd contact opnemen.

Adres

Steintjesweide 97-103
7255 DS
Hengelo Gld

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op