Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Watertoren 8-10-12,
3853 HT Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbesteding in Ermelo Supermarkt Attent
Watertoren 8

Winkel of restaurant Werk of dagbesteding

Vers gebakken brood uit onze eigen bakker. Groenten en fruitsoorten die net geleverd zijn. Heerlijke vleeswaren en een ruime keus aan zuivelproducten. Bij supermarkt Attent vind je wat jij nodig hebt. De klant is koning en wij staan elke dag met een grote glimlach voor u klaar!

In het kort

Aan de Watertoren 8-12 zit supermarkt Attent. Deze supermarkt is onderdeel van het woonzorgpark in Ermelo. In de supermarkt werken mensen met een verstandelijke beperking. De werkzaamheden bestaan onder andere uit vakken vullen, helpen in de kantine, schoonmaken, klanten de weg wijzen, broodjes afbakken en boodschappen bezorgen. Daarbij werken wij veel samen in een team.

De supermarkt

Supermarkt Attent heeft veel te bieden. Bijna alles wat je nodig hebt kun je bij ons vinden. Verse groenten, fruit, vlees en zuivel. Ook hebben wij een eigen bakkersafdeling waar wij vers brood en banketproducten verkopen. Bezoekers kunnen lopend, met de fiets of met de auto komen. Er zijn parkeergelegenheden bij de supermarkt. Daarnaast hebben wij ook een bezorgservice. 

Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur 

Zaterdag: 9.00 tot 16.00 uur 

Omgeving

De supermarkt staat midden in het woonzorgpark in Ermelo. Dit woonzorgpark biedt veel begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking en er zijn verschillende voorzieningen. Zo kent het park een kinderboerderij die je elke dag kunt bezoeken. Ook vind je op het terrein onder andere een sportveld, een zwembad, een kerk, een cafetaria en een medische dienst. Het centrum van Ermelo is op de fiets te bereiken in 10 minuten. Ook is de stad Harderwijk goed te bereiken met de fiets en sta je binnen 15 minuten in het centrum. Verder ligt het woonzorgpark dichtbij de Veluwse bossen en het Veluwemeer met mooie stranden.

Voor wie?

In de supermarkt is iedereen welkom voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast werken bij ons mensen met een verstandelijke beperking. Ons personeel heeft een hart voor de klant en vindt het leuk om met anderen in contact te zijn.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op