Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Regenboogbrink 24,
7325 AT Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Supermarkt Spar in Apeldoorn
Regenboogbrink 24

Werk of dagbesteding Vrije tijd

“Mag ik wat vragen?”, een jonge vrouw in de winkel komt naast je staan bij de koeling en kijkt je aan. Je laat de doos die je net wilde openmaken, even staan. “Ja hoor, natuurlijk”, antwoord je vriendelijk. “Weet jij toevallig waar de koffie staat?”. “Even denken hoor”, zeg je, zodat je wat tijd kunt nemen. “Ja, ik weet het alweer!”, roep je dan. Je loopt met de mevrouw mee en je wijst de koffie aan. “Dankjewel hoor!” zegt de mevrouw. Nou, weer een klant goed geholpen! Zo leer je hier elke dag weer meer.

In het kort

De Spar is een kleine, gezellige supermarkt. Bewoners van Groot Schuylenburg doen er hun boodschappen. Maar ook mensen uit de buurt komen hier. Als je hier werkt heb je dus veel contact met mensen. Je leert vakken vullen, de kassa bedienen en bestellingen doen.

Hoe ziet de Spar eruit?

We hebben een kleine, gezellige winkel. De producten die in de schappen komen te staan, komen uit het magazijn. Ook hebben we een bezorgdienst, die de boodschappen bezorgt over heel Groot Schuylenburg.

Wat voor werk doe je en wie werken hier?

Je werkt in een gezellig team. Samen zorgen jullie ervoor dat alles goed loopt in de winkel.  Ga als vakkenvuller of kassamedewerker aan de slag. Ook kun je bijvoorbeeld bestellingen klaarzetten, boodschappen bezorgen of de winkel netjes houden.Je kunt bij ons leren en werken. En een certificaat behalen. Misschien ga je daarna wel aan het werk in een regulier bedrijf!

Spar op Groot Schuylenburg

De Spar staat op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn, waar diverse voorzieningen zijn voor mensen met een verstandelijke beperking. Zowel bewoners van het woonzorgpark als mensen van daarbuiten zijn hier welkom.

Op welke tijden is de Spar open?

De Spar is geopend op:
Maandag t/m vrijdag 8.00 – 19.00 uur
Zaterdag 8.00 – 17.00 uur

Wat zijn de werktijden voor dagbesteding?

De werktijden zijn tussen 7.00 en 19.00 uur. We kijken samen met jou hoe lang en op welke dagen je wilt werken.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op