Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Vijverweg/Binnenhof/Buitenhof 2/2-4/1,
2681 JG-JB Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Supermarkt Spar in Monster
Vijverweg 2

Winkel of restaurant

Bij De Spar vind je al je dagelijkse boodschappen. Het personeel zorgt er elke dag weer voor dat de schappen vol liggen en de klant alles kan vinden wat hij nodig heeft! 

In het kort

De Spar op Het Westerhonk heeft alles in huis voor je dagelijkse boodschappen. We hebben een grote versafdeling met vers vlees en groenten, maar bijvoorbeeld ook cadeauartikelen, ansichtkaarten en kantoorartikelen.

Bestellen en bezorgen/afhalen

Je kunt via monster.spar.nl ook online bij ons winkelen. Wij brengen de boodschappen gratis bij je thuis als je woont op Het Westerhonk. Voor mensen buiten ons woonzorgpark pakken we alle boodschappen voor je in. Je hoeft ze alleen nog af te halen.

Dagbesteding Spar

Bij de Spar werken mensen met een verstandelijke beperking. Zij leren hier onder begeleiding alle werkzaamheden die komen kijken bij het werken in een supermarkt. Ons doel is hen klaar te stomen voor een baan in een supermarkt buiten ons woonzorgpark.

Contact

Supermarkt Spar
Vijverweg 2
2681 JB Monster   

088 036 44 44 
sparwesterhonk@despar.info
facebook.com/sparhetwesterhonk

Openingstijden  

Maandag t/m vrijdag: 9.00 - 16.45 uur
Zaterdag: 9.00 - 12.00 uur

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op