Dagbestedingscentrum ’t Palet in Zuidwolde | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Noordwolderweg 51,
9785 AR Zuidwolde
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbestedingscentrum ’t Palet in Zuidwolde
Noordwolderweg 51c

Werk of dagbesteding

Midden tussen de weilanden van Zuidwolde ligt het moderne en gloednieuwe dagbestedingscentrum ’t Palet. Elke dag kun je weer genieten van het mooie uitzicht!

In het kort

Op deze locatie bieden wij dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn binnen ’t Palet verschillende groepen. Zo is er onder andere een kaarsenmakerij,  een keramiekatelier, een houtwerkplaats en een kantine. Overal zijn mensen aan het werk. Bij ’t Palet heerst er een leuke, gezellige sfeer. Iedereen doet wat hij of zij leuk vindt. Naast de dagbesteding, is ’t Palet ook een plek waar bewoners uit de regio elkaar ontmoeten. Daarnaast is er een expositieruimte die kan worden gehuurd.

Gebouw

Het centrum bestaat onder meer uit een groot, kleurrijk gebouw. Er zijn binnen het gebouw verschillende afdelingen waar medewerkers aan het werk zijn. Er is een houtafdeling, een keramiekafdeling, een kaarsenmakerij en een bloemen- en plantengroep. Daarnaast zijn er medewerkers aan het werk in de kassen. 
Binnen het gebouw bevindt zich een kantine met keuken. De kantine wordt gerund door de medewerkers. In de kantine wordt er altijd samen gegeten en koffie gedronken. 

Omgeving

Zuidwolde is een rustig dorp gelegen tussen Groningen en Bedum. Het dagbestedingscentrum bevindt zich aan de Noordwolderweg, naast het park. De omgeving is landelijk en heeft een rustige uitstraling. Het dorp heeft onder andere een theater, een ontmoetingskerk en diverse winkels en cafetaria’s. Deze zijn te voet en met de fiets te bereiken. 

Het bruisende centrum van Groningen is ongeveer 20 minuten fietsen. Ook is het centrum van Groningen goed te bereiken met het openbaar vervoer. Je vindt in Groningen onder andere een NS-station, een Universitair Medisch Centrum, een bioscoop en veel winkels, cafetaria’s en restaurants.

Voor wie?

Bij het dagbestedingscentrum kunnen mensen terecht van verschillende leeftijden. De medewerkers hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking. Bij alle medewerkers kijken wij goed welke groep het beste aansluit bij de talenten en mogelijkheden. Ook kunnen jongeren van het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) bij ons stage lopen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op