Beschermd wonen in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Tamboerijnlaan 2-4-6-8,
2201 ZM Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Beschermd wonen in Noordwijk
Tamboerijnlaan 2-8

Wonen

Je komt net terug van dagbesteding en je hebt weer veel mogen beleven. Nu ben je weer lekker thuis en je gaat in de gezamenlijke woonkamer zitten. Een van de begeleiders zet een kopje thee voor je. Het is lekker rustig in huis. Na de thee doezel je wat in. Op de achtergrond hoor je heel zacht pianogeluiden met af en toe geluiden van een viool en een saxofoon.

In het kort

Aan de Tamboerijnlaan in Noordwijk zijn woningen gevestigd voor ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich op de individuele zorgvraag van elke bewoner. Er wordt gewerkt met de Triple C methode. Ook staat het bieden van een fijne sfeer en veiligheid centraal.

Overdag hebben de meeste bewoners een vorm van dagbesteding. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woningen zijn geschakeld aan elkaar. Elke woning beschikt over een grote gezamenlijke woonkamer met een keuken. De slaapkamers zitten op de begane grond. Verder zijn er een aantal badkamers die gedeeld worden met afgesloten doucheruimtes.

Om de woning heen zit een grote tuin. De woning is toegankelijk voor mindervaliden, maar niet geschikt voor mensen met een ernstige lichamelijke beperking. 

Wonen in Noordwijk 

Noordwijk is een prachtige locatie om te wonen. Je woont bij het strand en je hebt daarnaast veel mooie groengebieden in de buurt. De woning is te vinden op woonzorgpark Willem van den Bergh. Dit park zit op ongeveer 10 minuten fietsen van het centrum. Het centrum van Noordwijk heeft diverse voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s.

Op het park wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Het park heeft diverse voorzieningen zoals een sportpark, cafetaria’s, winkels en een tandarts. De voorzieningen zijn allemaal lopend te bereiken.

In de buurt zit het prachtige Landgoed Offem. Dit landgoed is zeer geschikt voor mooie wandelingen. Daarnaast is Noordwijk aan Zee, en daarbij het strand, nog geen 15 minuten fietsen. Met het openbaar vervoer ben je er binnen een 20 minuten. 

Voor wie?

De woning is bestemd voor ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op