Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Thérèse Schwartzestraat 2,
1328 AH Almere
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Almere
Thérèse Schwartzestraat 2

Werk of dagbesteding

Vandaag gaan jullie met de hele groep en de begeleiding een dagje aapjes kijken bij Stichting AAP in het centrum van Almere. Leuk, een rondleiding! Weet jij waaraan je de bavianen kunt herkennen? Zorg dat je je eten goed verstopt, anders is het zo weg!

Wanneer jullie weer naar huis gaan, wacht daar een knusse woning. Je hebt er alles voor jezelf, zodat je een rustige nacht tegemoet kunt gaan. Wil jij graag nog even bidden voor het slapengaan? Ook daar houden we rekening mee.

In het kort

In de woningen aan de Thérèse Schwartzestraat wordt 24 uur per dag zorg geboden aan mensen met een verstandelijke beperking. Deze woningen zijn bijzonder omdat we extra rekening houden met wensen van de familie van de bewoners en hun geloof. De begeleiding helpt de bewoners met vasten of bidden.

Speciale gebedsruimte

De woningen zijn rijtjeshuizen met een moderne uitstraling. In het gebouw zijn vier groepen waar zes bewoners per groep kunnen wonen. Elke bewoner heeft zijn eigen slaapkamer met zithoek en sanitair. Er is een gezamenlijke woonkamer met een keuken waar alle bewoners zelf koken. Eén groep heeft een speciale gebedsruimte die gebruikt kan worden door bewoners en familie.

Aapjes kijken

De woningen zijn gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Tussen de Vaarten. Vlakbij liggen buurthuis, een sportcentrum, een aantal winkels en het heerlijke Griekse restaurant Pallas Athene.

Met de bus is het ongeveer een half uurtje naar het centrum, waar je zeker het Muiderslot of de Oostvaardersplassen een bezoekje moet brengen. Voor een dagje beestachtig veel pret kun je ook eens gezellig aapjes komen kijken bij stichting AAP.

Wie wonen hier begeleid?

Deze woonvorm is bedoeld voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. De mate van beperking loopt uiteen. Ook bewoners met een lichamelijk beperking kunnen hier terecht.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op