Begeleid wonen in Kerk Avezaath - Tiel | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Thedingsweert 17-19,
4017 NR Kerk Avezaath
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Kerk Avezaath
Thedingsweert 17-19

Wonen

Yes, het is weekend. Vanuit je kamer hoor je een piepend geluid. De koekjes zijn klaar! Samen met twee bewoners heb jij heerlijke koekjes gebakken. Nu is het tijd om de koekjes te versieren. Roze, rode en groene kleuren. Hartjes, parels en confetti. Niks is te gek. Tijdens het versieren van de koekjes heb je leuke gesprekken met je medebewoners.

Het is mooi weer buiten dus je besluit even langs te gaan bij de boer. Je neemt natuurlijk wat koekjes mee voor onderweg. Samen genietend van de koekjes, maak je een praatje met de boer en wens je hem nog een fijne dag. Ook ga je nog even langs de dieren die altijd in zijn voor een knuffel. Tijd om terug te gaan naar huis en verder te genieten van het weekend!

In het kort

Thedingsweert 17-19 is een twee-onder-één-kap woning met 24-uurs begeleiding. De woning is geschikt voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. Er wordt veel aandacht besteed aan jouw wensen en mogelijkheden en de zorg die jij nodig hebt. Ook besteden wij veel aandacht aan het vergroten van de eigen regie en zelfstandigheid door deel te nemen aan de maatschappij. Als hier behoefte aan is, kunnen de bewoners overdag naar dagbesteding.

Woning

De woning is gelijkvloers en heeft twee gedeelten. Elk gedeelte heeft plek voor 8 bewoners. De woningen hebben een grote gezamenlijke keuken en woonkamer, twee gedeelde badkamers en een kantoor. Verder heeft iedere bewoner een privé slaapkamer van 12 m2. Ook is er een gemeenschappelijke tuin met achterom. Bij de inrichting is rekening gehouden met de eventuele beperkingen van de bewoners. 

Kerk Avezaath - Tiel 

Samen met nog zes andere woningen van ’s Heeren Loo is deze woning onderdeel van een woonzorgpark. De woningen staan in het dorp Kerk Avezaath, dichtbij de Hanzestad Tiel. Op dit terrein bevindt zich onder andere een zorgboerderij met een bakker. De omgeving is landelijk, open en rustig. Dichtbij vind je de mooie rivier De Linge en het Linge-Waalpark waar je urenlang kunt wandelen. Binnen 10 minuten fietsen zit je al in het centrum van Tiel waar veel voorzieningen zijn zoals een ALDI, een Action en verschillende cafetaria’s. Ook is er een openbaar zwembad in Tiel waar je in 10 minuten heen kunt fietsen. 

Openbaar vervoer

Tiel heeft een treinstation dat goed te bereiken is. Binnen tien minuten fietsen sta je al op het perron. Daarnaast is er een busstation om de hoek waar je gemakkelijk heen kunt lopen. 

Voor wie

In Thedingsweert 17 kunnen mensen terecht met een matige tot ernstige verstandelijke beperking met bijkomende problematiek als autisme en gedragsproblematiek. In Thedingsweert 19 kunnen mensen terecht met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Er wordt zoveel mogelijk ingespeeld op de zelfstandigheid van de bewoners door structuur, duidelijkheid en veiligheid te bieden. De leeftijd van de bewoners ligt tussen 19 en 35 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op