Begeleid wonen in Kerk Avezaath - Tiel | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Thedingsweert 5-7,
4017 NR Kerk Avezaath
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Kerk Avezaath
Thedingsweert 5-7

Wonen

Een ochtendwandeling, wat is dat toch heerlijk. De zon komt op, het is nog lekker rustig en je hoort het mooie gezang van vogels. Na een frisse neus haal je wat verse broodjes bij de bakker en groet je de geitjes op de boerderij. Snel naar huis, want je hebt toch wel erg zin in een lekker ontbijtje. Sommige huisgenoten zijn al begonnen aan hun ontbijt en jij schuift ook aan.

Vandaag staan er verschillende activiteiten op de planning. De dieren op de boerderij moeten gevoerd worden en jij mag daarbij helpen. Ook staat er een spelletjesavond op de planning. Deze heb jij samen met twee andere huisgenoten georganiseerd. Je kijkt er nu al naar uit, maar eerst moet er natuurlijk gewerkt worden. Op naar de boerderij!

In het kort

Op deze locatie wordt er 24-uurs begeleiding geboden. Samen met zeven huisgenoten woon jij in een huis met een grote gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Er wordt met jou gekeken welke vorm van dag –en werkbesteding bij jou past. Jouw interesses en mogelijkheden worden hierin meegenomen. Je kunt op de boerderij werken die ook op het terrein is gevestigd. Of je kunt bijvoorbeeld naar een externe werkplek waar je productiewerkzaamheden doet.

Ook wordt er elke maand een disco/karaoke georganiseerd vanuit ’s Heeren Loo. Het vergroten van de eigen regie en de zelfstandigheid is belangrijk bij ons.

Woning

De woning is een twee-onder-één-kap woning en is gelijkvloers. In elke woning is er plek voor 8 (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. Iedere bewoner heeft een eigen appartement van 12 m2 met een douche, wastafel en toilet. De woonkamer en de keuken worden gedeeld met de bewoners en er is vaste internetaansluiting en televisie aanwezig.

De keuken van nummer 5 heeft een open bar, waardoor deze betrokken is bij de woonkamer. Nummer 7 heeft een groot kookeiland midden in de woonkamer. De twee woningen zijn verbonden met een gang waarin een kantoor en rustruimte te vinden zijn.

Verder bevindt zich achter de woning een gemeenschappelijke, afgesloten tuin met onder andere een schommel. De tuin heeft uitzicht op de boerderij. 

Kerk Avezaath - Tiel 

Samen met nog zes andere woningen van ’s Heeren Loo is deze woning onderdeel van een woonzorgpark. De woningen staan in het dorp Kerk Avezaath, dichtbij de Hanzestad Tiel. Op dit terrein bevindt zich onder andere een zorgboerderij met een bakker. De omgeving is landelijk, open en rustig. Dichtbij vind je de mooie rivier De Linge en het Linge-Waalpark waar je urenlang kunt wandelen. Binnen 10 minuten fietsen zit je al in het centrum van Tiel waar veel voorzieningen zijn zoals een ALDI, een Action en verschillende cafetaria’s. Ook is er een openbaar zwembad waar je in 10 minuten heen kunt fietsen. 

Openbaar vervoer

Tiel heeft een treinstation dat goed te bereiken is. Binnen tien minuten fietsen sta je al op het perron. Daarnaast is er een busstation dichtbij waar je gemakkelijk heen kunt lopen. 

Voor wie 

Deze woning is geschikt voor (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). De leeftijd ligt tussen de 18 en 35 jaar. Er wordt specifieke, behandel gerichte begeleiding geboden die aansluit op jouw hulpvraag. Op nummer 7 is er ook plek voor LVG-plus cliënten met psychiatrische problematiek. Hierbij ligt de leeftijd tussen de 18 en 55 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op