Begeleid wonen in woonzorgpark Kerk Avezaath - Tiel | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Thedingsweert 9-11,
4017 NR Kerk Avezaath
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Kerk Avezaath
Thedingsweert 9-11

Wonen

Is het alweer zo laat?! Je was even aan het wegdromen. Elke keer weer gaat de tijd haast te snel als je de vogels hoort fluiten tijdens je dagelijkse wandeling langs de rivier. Wat kan de natuur toch mooi zijn. Op de weg terug naar huis verheug je je erg op de visite die langs komt. Je vriend is jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden! Eerder die dag heb je al een heerlijke taart gebakken. Hopelijk vindt iedereen hem lekker. 
En ja hoor, eenmaal thuis is het feest. De taart valt erg goed in de smaak en iedereen is aan het genieten in de gezamenlijke woonkamer. De avond is geslaagd! 

In het kort

Thedingsweert 9-11 is een twee-onder-één-kapwoning gelegen in de stad Tiel. De woning is geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking met een leeftijd van 25 tot 80 jaar die begeleid willen wonen. Er wordt intensieve 24-uurs begeleiding geboden waarbij een goed dag- en nachtritme en een duidelijke structuur belangrijk zijn. Elke dag is er een vorm van dagbesteding. Er wordt bij de zorg die gegeven wordt gekeken naar jouw wensen en mogelijkheden.

Woning

De woning is gelijkvloers en afgesloten. Elk nummer van de Thedingsweert heeft plaats voor 8 volwassenen/senioren met een verstandelijke beperking. Er is in elke woning een gemeenschappelijke woonkamer en keuken aanwezig en iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer van 12 m2. Verder zijn er twee badkamers die gedeeld worden met je huisgenoten. Daarnaast is er nog een kantoor, een voorraadhok en een rustruimte. Ook beschikt de woning over een grote afgesloten tuin.  

Kerk Avezaath - Tiel 

Samen met nog zes andere woningen van ’s Heeren Loo is deze woning onderdeel van een woonzorgpark. De woningen staan in het dorp Kerk Avezaath, dichtbij de Hanzestad Tiel. Op dit terrein bevindt zich onder andere een zorgboerderij met een bakker. De omgeving is landelijk, open en rustig. Dichtbij vind je de mooie rivier De Linge en het Linge-Waalpark waar je urenlang kunt wandelen. Binnen 10 minuten fietsen zit je al in het centrum van Tiel waar veel voorzieningen zijn zoals een ALDI, een Action en verschillende cafetaria’s. Ook is er een openbaar zwembad in Tiel waar je in 10 minuten heen kunt fietsen. 

Openbaar vervoer

Tiel heeft een treinstation dat goed te bereiken is. Binnen tien minuten fietsen sta je al op het perron. Daarnaast is er een busstation om de hoek waar je gemakkelijk heen kunt lopen. 

Voor wie 

Deze woning is geschikt voor volwassenen en senioren met een matige tot ernstige verstandelijke beperking met een intensieve zorgbehoefte. De leeftijd ligt tussen de 25 en 80 jaar. Binnen dit instellingsterrein richt de zorg zich op mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag, psychiatrische problematiek, hechtingsproblematiek en stoornissen binnen het autismespectrum.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op