Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Roeklaan 24,
6733 SR Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Het Theehuis in Wekerom
Roeklaan 24

Werk of dagbesteding Winkel of restaurant

Je bent op je werk. Na de gezamenlijke lunchpauze ga je weer aan de slag. Vandaag sta je in de keuken en mag je broodjes maken. Samen met de kok zorg je voor de lekkerste versnaperingen. Ondertussen klets je gezellig met je collega’s. De broodjes zijn bijna klaar. Nog een paar ingrediënten erop en ze kunnen de keuken uit. Je hebt hard gewerkt, dus hopelijk kunnen de klanten ervan genieten!

In het kort

Aan de Roeklaan 24 in Wekerom is Het Theehuis gevestigd. Hier kun je terecht voor een kopje koffie of thee en iets lekkers. Dit is tevens een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Werkzaamheden zijn onder andere schoonmaken, bedienen en producten verkopen. Per dag wordt er gekeken wie wat gaat doen. Daarnaast is er in de keuken ook genoeg werk te doen. Van het maken van soep en broodjes tot aan afwas werkzaamheden. Verder wordt het Theehuis regelmatig verhuurd voor feesten en partijen. Tijdens deze dagen kun je meehelpen in de bediening.

Het Theehuis

In het Theehuis kun je gezellig binnen zitten of op ons mooie terras. Ook is er een speelheuvel. Wij hebben een ruime keuken waarin gewerkt wordt. Verder zitten er een aantal kantoren in het pand.

Omgeving

Het Theehuis staat in het woonzorgpark de Hartenberg in Wekerom (gemeente Ede). Op dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving (De Veluwe) is bosrijk en rustig.

Op het park vind je veel voorzieningen zoals andere dagbestedingen, sportfaciliteiten, een kerk en een kinderboerderij.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf het Theehuis. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Voor wie?

Het Theehuis is een ontmoetingsplek voor jong en oud, voor mensen met en zonder verstandelijke beperking. Er werken mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking die graag de handen uit de mouwen steken en in de horeca willen werken. 

Contact

0318 53 96 99
theehuis@sheerenloo.nl

Maandag t/m vrijdag: 9.00 - 16.00
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op