Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Vijverweg/Binnenhof/Buitenhof 2/2-4/1,
2681 JG-JB Monster
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbesteding Timmergroep Stoer in Monster
Buitenhof 1

Werk of dagbesteding

Vandaag werken jij en je vriend van de dagbesteding verder aan het vogelhuisje waar jullie al de hele week druk mee zijn. Gisteren hebben jullie het dakje in elkaar gezet, nu is het tijd voor de laatste details. Schuren maar! De begeleiding helpt jullie om het geheel netjes af te werken. Als het aan het eind van de dag klaar is, hebben jullie alweer ideeën voor een volgend gezamenlijk project. Samen iets maken is ten slotte gezelliger dan alleen!

In het kort

Timmergroep Stoer is een dagbesteding waar mensen met een verstandelijke beperking hun creativiteit kwijt kunnen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het in elkaar zetten van producten, timmeren, boren, verven en gereedschappen aangeven en opruimen. De samenstelling van de groep is gevarieerd. Onze deelnemers hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking.

De werkplek

Je kunt bij ons verschillende houtbewerkingstechnieken leren en je creativiteit ontwikkelen. Daarnaast leveren we een bijdrage aan papier- en plasticverwerking. Je kunt bij ons bijvoorbeeld papier en plastic versnipperen, persen of ophalen.

Op de timmergroep zijn alle gereedschappen en apparatuur aanwezig om een prachtig product te maken.

Bij ons komen werken?

Er werken bij ons mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking van alle leeftijden. We maken bij de begeleiding gebruik van de behandelmethode Triple C

De groep bestaat uit zes deelnemers. Wil je ook graag bij ons komen werken? Leuk! Wij kunnen wel wat extra handen gebruiken. Bij interesse kun je altijd contact opnemen.

Adres en contact

Buitenhof 1
2681 JG
Monster
0174 - 21 64 14

Timmergroep Stoer bevindt zich op terrein Het Westerhonk. Hier vind je vele andere dagbestedingen en woningen van ’s Heeren Loo.

Op vijf minuten loopafstand van de hoofdingang van het terrein is een bushalte.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 16.00 uur

Neem contact op