Zelfstandig begeleid wonen in Utrecht Leidsche Rijn | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Trévouxperenlaan 1-1a,
3452 DS Vleuten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Utrecht Leidsche Rein
Trévouxperenlaan 1-1a

Wonen

Je komt net terug van je dagbesteding. Als je de straat inloopt, lijkt het elke keer weer alsof je in een sprookje bent beland. Het kronkelend laantje bestaat uit rijtjeshuizen. Aan weerszijde staan rijen met bomen. Elk huis heeft een korte loopbrug naar de voordeur.

Het is er lekker rustig. Je ziet geen auto’s, alleen af en toe een fietser. Het is heerlijk thuiskomen van je drukke dag. Je voelt je direct ontspannen.

Je doet de deur open en je ziet je huisgenoten al op de bank zitten. Ze kijken tv. Je ploft naast ze neer. Nog even relaxen voordat je gaat koken. Tijdens het eten vertellen jullie hoe de dag is verlopen.

In het kort

Deze woning is geschikt voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De cliënten in de appartementen krijgen een beperkt aantal uren ondersteuning en kunnen daarnaast altijd terugvallen op de begeleiding.

De groepswoning is geschikt voor twee bewoners. Daarnaast deel je de badkamer en toilet. Naast de groepswoning staat een appartement met een eigen badkamer. Deze woning is geschikt voor mindervaliden. Jullie delen met z’n drieën de keuken, eet- en zithoek.

Woning

Deze woning bestaat uit twee huizen: een groepswoning met daarnaast een appartement. Beide woningen bestaan uit drie verdiepingen. De groepswoning is bestemd voor twee bewoners. Hier heb je twee kamers. Elk van jullie bewoont een gedeelte. De kamers in de woning zijn +/- 21 m2. Je hebt dus genoeg ruimte om het in te richten in een woon- en slaapgedeelte. Je deelt de badkamer en toilet met je huisgenoot.

Naast de groepswoning staat een appartement met een eigen badkamer en toilet. Deze woning is geschikt voor mindervaliden. Het biedt plaats voor een persoon.

Met z’n drieën kunnen jullie terecht op de begane grond van de groepswoning voor de gezamenlijke ruimtes. Hier heb je een open keuken, een eethoek en een gezellig, modern ingerichte zithoek met tv. Heb je wat administratie te doen, dan staat hier ook een bureau. 

Omgeving

Het rijtjeshuis is gevestigd aan een sprookjesachtig laantje, omringt door bomen. Het is er rustig. Auto’s kunnen er langzaam doorheen rijden om bijvoorbeeld iemand af te zetten, maar ze moeten elders parkeren. Daardoor is het praktisch autovrij. Aan het einde van de straat heb je uitzicht op hooggelegen bomen. Hier kun je een korte wandeling maken door het groen.

Het Winkelcentrum

Jekunt in tien minuten wandelen naar het winkelcentrum. Pak je liever de fiets dan kun je het in vijf minuten fietsen. Je kunt hier al je boodschappen doen. Het winkelcentrum biedt onder andere een AH, Lidl, Kruidvat, Xenos, Bart Smit, kapper etc. Rond het winkelcentrum worden ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Openbaar vervoer rond Utrecht

Buslijn 9 en 28 vind je op een afstand van een paar minuten lopen. Deze buslijnen brengen je ook naar station Vleuten. Hier kun je de stoptrein pakken die je naar Utrecht CS rijdt. 

Voor wie

Deze woning is geschikt voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Je krijgt ondersteuning wat passend is voor jou. Je kunt daarnaast altijd terugvallen op de begeleiding.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op