Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Troelstralaan 1,
3741 VJ Baarn
Contact opnemen Direct aanmelden

Naschoolse dagbehandeling voor kinderen met autisme
Troelstralaan 1

Behandelen

Hoe voel jij je vandaag? Rustig, normaal, druk, of ben je zelfs boos? Bij Kedin leer je onder andere om te herkennen wat voor gevoelens je hebt. Ook leer je het te zeggen als een situatie of een taak lastig voor je is. Je kunt je ontwikkelen om bijvoorbeeld makkelijker om te gaan met klasgenootjes. Of je beter te concentreren op school. Dit helpt jou ook om je beter te voelen bij dingen waar je nu soms angstig of onzeker door wordt. Bij Kedin werk jij gericht aan je zelfvertrouwen doordat wij je allerlei dingen leren, die je op school niet leert!

In het kort

Kedin is een naschoolse dagbehandeling voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Zij hebben bijvoorbeeld moeite met leren en/of er is sprake van specifieke problematiek zoals ADHD of Autisme. Binnen een speelse, positieve en groepsgerichte setting zijn de kinderen na school, aan het oefenen met dingen die voor hen lastig zijn, thuis, op school of in hun vrije tijd. In de begeleiding wordt veelal gewerkt met Geef me de Vijf en Competentie Gericht Werken. De emotionele en sociale ontwikkeling, zelfvertrouwen en het vergroten van weerbaarheid en zelfredzaamheid staan centraal.

Kedin naschoolse dagbehandeling in Baarn bij 's Heeren Loo

's Heeren Loo gebruikt cookies voor video's

Om de video te bekijken dient u cookies te accepteren.

Hoe ziet het gebouw van de dagbehandeling eruit?

In het gebouw van verpleeg- en verzorgingshuis Santvoorde in Baarn hebben we een buitenruimte, een keuken met eettafel, een ruime woonkamer met grote eettafel, een rustruimte en een kantoor. We hebben plek voor 8 kinderen en 2 groepsleiders. Op dinsdag eten we gezellig met zijn allen.

De omgeving

Op nog geen minuut loopafstand staat een grote school met speelplein en een Cruyff Court waar we met de kinderen kunnen spelen. Daarnaast zitten we naast sport en zwemparadijs de Trits, vlakbij het bos en zijn er leuke speeltuinen in Baarn wat mogelijkheden biedt voor vakantieactiviteiten.

Voor kinderen met leerproblemen, autisme of ADHD

De kinderen die bij de naschoolse dagbehandeling komen kunnen op verschillende gebieden wat extra hulp gebruiken. Zij hebben bijvoorbeeld moeite met leren en/of er is sprake van bijvoorbeeld ADHD of Autisme. Ook de ouders worden betrokken bij de behandeling van de kinderen. Zo worden de vaardigheden van de kinderen vergroot om aan het eind van de behandeling weer met voldoende vertrouwen de wereld in te stappen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op