Begeleid wonen in Harderwijk - woonwijk Drielanden | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Trombonedreef 2-4-6,
3845 CM Harderwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Harderwijk Drielanden
Trombonedreef 2-4-6

Wonen

Het weekend is voorbij, een nieuwe week is aangebroken. Vandaag ga je weer vol goede moed naar je werk toe. Je bent je bed al uit en je loopt naar de gezamenlijke woonkamer. Hier staat een lekker ontbijtje voor je klaar. De koffie mag niet ontbreken natuurlijk! Je huisgenoten zijn er ook al vroeg bij. Na een gezamenlijk ontbijt pak je je spullen. Op naar je werk!

In het kort

Aan de Trombonedreef in Harderwijk zijn drie woningen gevestigd voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. ’s Nachts is er een slaapwacht aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, rust en duidelijkheid. Daarnaast is er veel ruimte voor de wensen van iedere bewoner. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of naar hun werk.

Woning

De woningen zijn aan elkaar geschakeld. Er is een grote gezamenlijke woonkamer met keuken. Deze is huiselijk ingericht. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. Badkamers en toiletten worden gedeeld door de bewoners. De woonkamer beschikt over internet en televisie. Ook op de slaapkamers is er de mogelijkheid om internet en televisie aan te sluiten. De woningen beschikken over een ruime, zonnige tuin. 

Omgeving

De woningen zijn gevestigd in de woonwijk Drielanden in Harderwijk. Hier wonen mensen met en mensen zonder een beperking als buren naast elkaar. Dichtbij de woningen bevindt zich het medisch centrum van Drielanden. Verder zit op loopafstand een winkelcentrum. Hier vind je onder andere supermarkten, diverse winkels en een kapper. Ook is het muziekpark op loopafstand te bereiken.

Het Veluwemeer en de Veluwse bossen zijn goed te bereiken met de fiets en de auto. Daarnaast sta je binnen 15 minuten fietsen in het centrum van Harderwijk. Hier vind je ook verschillende voorzieningen zoals winkels, cafetaria’s en restaurants. Ook de stad Ermelo is dichtbij en goed te bereiken op de fiets en met het openbaar vervoer.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Aan de overkant van de woningen heb je een bushalte. Verder is het treinstation van Harderwijk ongeveer 10 minuten fietsen. Er rijdt een intercity en een sprinter richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie?

De woningen zijn bedoeld voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Nummer 2 kent zes (oudere) bewoners en nummer 4 kent vijf bewoners met een matige verstandelijke beperking. Op nummer 6 wonen vijf volwassenen met een lichte verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op