Begeleid wonen in een groepswoning in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Trommelhof 3-4-5-6-7-8,
2201 ZX Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een groepswoning in Noordwijk
Trommelhof 3-4-5-6-7-8

Wonen

Vanavond is het kerstavond. Jullie vieren het met de hele groep samen. In de woonkamer hangen lampjes. Het ruikt heerlijk naar gebakken vlees. Er staat al een tijdje een prachtige kerstboom in de kamer. En nu liggen er ook nog cadeautjes onder! Welke zouden er voor jou zijn? Uitpakken maar! En of het nou een grote teddybeer is of een nieuw dekbedovertrek; misschien is het grootste cadeau wel de gezelligheid van vanavond.

In het kort

Op deze woningen op Trommelhof bieden we 24-uurs begeleiding. Elke woning heeft zijn eigen specialisatie. Op Trommelhof 7-8 zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van mensen met een ernstig meervoudig verstandelijke beperking. Op 3-4 wonen mensen een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. 5-6 is een groep voor dementerende mensen met een verstandelijke beperking. Hoe verschillend onze bewoners ook zijn, we bieden ze allemaal een veilig thuis.

De woningen

Op Trommelhof heeft iedere bewoner een eigen slaapkamer. Hierbij horen een eigen douche en toiletruimte. De woningen zijn voorzien van een terras of balkon. Alle woningen hebben aangepaste voorzieningen: schuifdeuren, brede deuren met grote draaicirkel en geen drempels. Alle woningen zijn gelijkvloers. Ze hebben een gezellige gemeenschappelijke woonkamer en keuken.

Trommelhof 3-4: begeleid wonen voor mensen met een ernstige tot matige verstandelijke beperking

Op Trommelhof 3 en 4 wonen volwassenen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Wij bieden hen de rust en regelmaat die ze nodig hebben. We maken gebruik van de behandelmethoden Triple C en Urlings.

Speciale voorzieningen

In de woning is een lichtplan aanwezig. Zo hebben mensen met visuele beperkingen de juiste verlichting. Verder is er een terras waar je heerlijk van de zon kunt genieten.

Trommelhof 5-6: begeleid wonen voor senioren

Op Trommelhof 5 en 6 bieden wij woonruimte aan senioren met een ernstige verstandelijke beperking. Bij de begeleiding richten wij ons op het ouder worden, dementie en ernstig ziek zijn. We bieden hier ook palliatieve zorg.

We maken gebruik van de behandelmethoden Triple C en Urlings. Hiermee zorgen we dat jij als bewoner zoveel mogelijk een gewoon leven kan leiden.

Speciale voorzieningen

Deze woning ligt op de eerste etage. Er is een balkon met ommuurd terras. De woning is bereikbaar met de trap. Ook is er een lift die breed genoeg is voor een rolstoel en bed. De woning is voorzien van een snoezelkamer. Daar kunnen bewoners met muziek en lichten even heerlijk wegdromen. 

Activiteiten

Voor deze groep organiseren we diverse activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan carnaval of een huiskamerconcert. Tijdens de kerst worden de huiskamers voorzien van kerstbomen  met cadeautjes eronder. Feestdagen vieren we met muziek, lekker eten en drinken. 

Trommelhof 7-8: begeleid wonen voor mensen met een ernstige meervoudige beperking

Op Trommelhof 7 en 8 wonen vijf volwassenen en senioren met zeer ernstige tot ernstige (meervoudige) beperkingen. We maken hier gebruik van de behandelmethoden kader Vlaskamp en Urlings.

Speciale voorzieningen

Deze woning vind je op de begane grond. Er is een tuin met twee hekjes en een laag muurtje. 

Omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh

Terrein Willem van den Bergh is een groot woonzorgpark in de wijk Noordwijkerduin. Je vindt er vele andere woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. In de wijk zitten onder andere een supermarkt, polikliniek, zwembad, tandarts, mondhygiëniste, fysio en logopedist. Aan de westkant van de wijk vind je Duinzone, een gebied met onder andere paarden en een kinderboerderij. Daar kun je wandelen en iets drinken.

Het park is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.
Bij de ingang van de wijk is een bushalte met een directe verbinding naar station Leiden.

Vrije tijd

Op het woonzorgpark is van alles te doen: ga bijvoorbeeld lekker bewegen, puzzelen, knutselen of snoezelen. Ook op een aantal van de woningen zorgen we voor dagbesteding. 

Adres

Trommelhof 3
2201 ZX
Noordwijk

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op