Begeleid wonen in Voorst | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Tuinstraat 51-51a,
7383 XC Voorst
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Voorst
Tuinstraat 51

Wonen

Tijd voor een ochtendwandeling. De zon is net op en het begint langzaam licht te worden. De andere bewoners staan al klaar bij de deur. Je loopt naar buiten en vangt de eerste zonnestralen op. Het is toch nog best frisjes, dus je bent blij dat je een extra dikke sjaal hebt meegenomen! Op naar de IJssel!

In het kort

Aan de Tuinstraat in Voorst zijn appartementen gevestigd voor volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking. De appartementen zitten in een vleugel van een verzorgingstehuis. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. Structuur, veiligheid en zelfstandigheid staan centraal bij de begeleiding. Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding of naar hun werk.

Woning

In totaal zijn er 16 appartementen beschikbaar, elk geschikt voor één persoon. De appartementen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Alle bewoners hebben een eigen douche en toilet en zes appartementen hebben een eigen keukentje. Verder zijn er twee gezamenlijke woonkamers. Hier drinken de bewoners regelmatig koffie met elkaar of eten een gezamenlijke maaltijd. Ook is er een televisie aanwezig. 

Omgeving

Voorst is een gemeente dichtbij Apeldoorn en Deventer. De woning is gevestigd in een leuke woonwijk. Op loopafstand vind je verschillende winkels, cafetaria’s en restaurants. Ook zitten er bushaltes bij de woning. Er rijden bussen richting Twello en Doetinchem. Voorst ligt verder aan een prachtig natuurgebied aan de IJssel. Erg geschikt voor wandelingen!

Voor wie?

De appartementen zijn bestemd voor volwassenen en senioren met een lichte verstandelijke beperking. De leeftijd ligt tussen de 50 en 85 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op