Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Molenkamp 62,
3853 HH Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbesteding tweedehands kledingwinkel Sjoppie in Ermelo
Molenkamp 62

Werk of dagbesteding Winkel of restaurant

Er is weer een zak kleding binnengekomen. Spannend! Het is altijd leuk als er weer nieuwe kleding binnenkomt. Je pakt de zak en kijkt snel wat er allemaal tevoorschijn komt. De eerste klus is het sorteren van de kleding. Je ziet al snel dat er weer een mooie buit is binnengehaald. Het is behoorlijk wat werk, dus je bent wel toe aan een koffiepauze. Even gezellig bijkletsen met je collega’s!

In het kort

Aan Molenkamp 62 is tweedehands kledingwinkel Sjoppie gevestigd. In deze winkel werken mensen met een verstandelijke beperking. De kleding wordt ingezameld, gewassen, gesorteerd, gestreken en geprijsd. Daarna wordt de kleding verkocht in de winkel. Naast kleding, verkoopt Sjoppie ook sieraden en schoenen. De medewerkers ontwikkelen zich in wie ze zijn en wat ze kunnen. Sjoppie levert daarnaast een bijdrage aan een duurzame samenleving!

De winkel 

Sjoppie is gevestigd in een monumentaal pand met veel ramen. Het pand is volledig gelijkvloers. De winkel is ongeveer 62 m2 groot. Er is genoeg ruimte en de winkel is goed toegankelijk voor mindervaliden. Naast de winkel heeft Sjoppie een kleine keuken en een hal. In de keuken wordt gezamenlijk koffie gedronken en pauze gehouden. 

Omgeving

De winkel is gelegen in het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Alles binnen het park is op loopafstand te bereiken. Er zijn verschillende voorzieningen zoals cafetaria’s en andere winkels. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

Vind je het leuk om in een winkel te werken en met klanten om te gaan? En vind je het leuk om kleding te sorteren en te verzorgen? Zoek dan niet verder! Bij Sjoppie werken mensen met en mensen zonder verstandelijke beperking in een team samen. Jong en oud. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op