Begeleid wonen in een groepswoning in Lelystad | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Twente 12-14-16-18,
8245 CW Lelystad
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een groepswoning in Lelystad
Twente 12-14-16-18

Wonen

Vandaag staat er een dagje naar het centrum op de planning, gezellig met begeleiding en bewoners. Yes, leuk! Jullie pakken met zijn allen de bus en nemen de hele dag de tijd. Wordt het een dagje winkelen, of gewoon een kop koffie op één van de gezellige terrasjes?

In het kort

Twente 12-18 zijn twee woongroepen. De bewoners hebben veel behoefte aan structuur en duidelijkheid. Die proberen wij hen dan ook zoveel mogelijk te bieden. In totaal is er plek voor dertien bewoners, die 24 uur per dag zorg krijgen. Alle bewoners gaan doordeweeks naar een dagbestedingsplek en/of zorgboerderij in Lelystad.

Knusse eengezinswoningen

De woningen zijn opgetrokken uit twee gezinswoningen. Er zijn twee verdiepingen, waar elke bewoner een eigen slaapkamer met zitgedeelte heeft. Op de kamers kunnen alle bewoners tv kijken en internetten. Alle bewoners delen een badkamer. Er zijn gemeenschappelijke woonkamers en keukens. 

De woningen zijn verder voorzien van een kleine voortuin met veel groen. Ook is er een achtertuin waar je in de zomer  in de zon kan zitten. In de woningen is geen lift aanwezig, maar wel een traplift. Op Twente 12-14 is ruimte voor zes bewoners; op Twente 16-18 wonen zeven mensen.

Omgeving

Twente 12-18 ligt in de woonwijk Landstreken in Lelystad, aan een rustige straat met weinig verkeer. Een Albert Heijn is op loopafstand. Verder vind je in de buurt onder andere een kapper en een huisarts.

De woningen liggen vlak achter kanaal het Havendiep, waar je lekker even uit kunt waaien. Met het openbaar vervoer sta je binnen een kwartier in het centrum. Een bushalte ligt op 5 minuten loopafstand.

Onze bewoners

Twente 12-14
De bewoners van Twente 12-14 zijn allemaal van volwassen of oudere leeftijd; de jongste bewoner is 41, de oudste 55. Alle bewoners hebben een verstandelijke beperking. Daarnaast hebben sommigen ook gedragsproblematiek. Eén bewoner heeft naast zijn ernstige verstandelijke beperking ook een visueel handicap. Een groot gedeelte van de alledaagse handelingen kunnen deze bewoners zelf uitvoeren. Zo helpen ze bijvoorbeeld allemaal met koken.

Twente 16-18

Twente 16-18 is een rustige groep. De jongste bewoner is 38 jaar, de oudste 85. De bewoners hebben een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. De bewoners begrijpen eenvoudig gesproken woorden; twee bewoners kunnen niet praten. Wij ondersteunen de bewoners bij hun alledaagse vaardigheden, maar wat ze zelf kunnen laten we aan hen over.

Bij ons komen wonen

Denk je dat jij past binnen één van onze groepen? Als er een plekje vrij is, staan wij altijd open voor nieuwe bewoners. Bij interesse kun je contact opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op