Dagbesteding Ut Obertjen in Urk | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Wijk 2 94,
8321 EV Urk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbesteding Ut Obertjen in Urk
Wijk 2-94a

Werk of dagbesteding Vrije tijd

Vandaag is je eerste dag bij Ut Obertjen, wat spannend zeg. Je gaat mensen verwelkomen in de winkel. Vrolijk groet je de mensen. Wat een gezellige drukte is het hier! Je collega die taarten bakt en je collega achter de kassa zijn ook hard aan het werk.

Jullie verkopen allerlei leuke Urker spulletjes, en er zitten al heel wat mensen aan de koffie met een krantje. Je bent trots dat je hier mag werken!

In het kort

Ut Obertjen is een dagbesteding van 's Heeren Loo op Urk, met een winkel en restaurantje. Je kunt hier onder andere terecht voor specifiek Urker cadeaus of een lekker kopje koffie met gebak.

Wij bieden professionele begeleiding en een op-maat werkaanbod voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze medewerkers, die wonen bij ‘s Heeren Loo, doen hier met veel plezier hun werk. Je krijgt hier alle kansen om je verder te ontwikkelen in allerlei soorten werk. Zowel in de winkel als in het restaurantje of in het atelier is er genoeg te doen!

Ut Obertjen in Urk

Appeltaarten bakken

Als dagbesteding kun je verschillende werkzaamheden doen. Vind je het leuk om in de keuken appeltaarten te bakken? Of sta je liever achter de kassa in het winkeltje? Het kan allemaal bij ons! De eigengemaakte spullen die we in het winkeltje verkopen, maken we in het atelier hier. Dus als je meer houdt van creatief werken, kun je hier ook zeker je ei kwijt!

Er zijn dus veel vaardigheden die je hier kunt leren. Van creatieve vaardigheden, klantgerichtheid in de winkel en keukenvaardigheden.

Iets voor jou? Maak kennis met Ut Obertjen!

Bij Ut Obertjen op Urk kun je werken als volwassene met een verstandelijke beperking. Hou jij van leuke spulletjes en lekkere taart? Vind jij het ook nog eens leuk om met mensen te werken of creatief bezig te zijn? Dan is dit een ideale werkplek voor jou!

Om te kijken of werken bij Ut Obertjen bij je past, is een kennismakingsbezoek altijd mogelijk. Kijk ook onderaan deze pagina voor contactgegevens.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op